View Full Version : Voom in Boise, Idaho??



turts
09-10-2004, 10:10 PM
Anybody in Boise using Voom? I'm wondering how the locals OTA come in around here before I take the plunge. I know FOX 12 isn't digital yet but how do the others come in? Anyone?

Thanks

wbuffetta
09-13-2004, 01:18 PM
I Don't Think You're Going To be Able To Receive Voom In Boise Do To The Mountains Blocking Line of Sight

turts
09-14-2004, 04:50 PM
The Sears store in the Boise mall has Voom hooked up...

wbuffetta
09-14-2004, 05:10 PM
Looking At The Response Up To Now (4 Days). It Looks Like Nobody In Boise Has Voom
And Is A Register User On SatelliteGuys

da_smush
09-14-2004, 07:05 PM
I'm in Boise, but have D*. I'm working on OTA HD for my friend, but it's not working too well because he's not in th LOS of Bogus. I'd go with D*. They're going to have 24HD channels by next year or something, Boise locals by next year, and you can try an antenna for the locals (all but fox are set up, fox is on 10/15).

turts
09-28-2004, 09:30 PM
So, I got Voom installed yesterday here in Boise and it works great. I get all the locals (except for FOX which should be broadcasting digital in a month) and all the HD looks great! It's cool to be able to watch some of the OTA shows in HD now too. :)

Reigster at SatelliteGuys