PDA

View Full Version : Here we go again. Duke Nukem Forever to be released May 3 2011



Pages : [1] 2 3

markd
01-21-2011, 12:32 PM
The rumors are out again about DNF. May 3 launch in US and May 6 launch international.

Duke Nukem Forever arrives May 3; new trailer inside (http://arstechnica.com/gaming/news/2011/01/duke-nukem-forever-arrives-may-3-new-trailer-inside.ars)

Ramy
01-21-2011, 12:45 PM
YAY!!:up:bounce:clap

lakebum431
01-21-2011, 03:08 PM
Doesn't look great, but good to see that it is just as cheesy as ever. :)

yourbeliefs
01-21-2011, 03:24 PM
I thought this game already came out...

The Escapist : Video Galleries : Zero Punctuation : Viewer's Choice: Duke Nukem Forever (http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1968-Viewers-Choice-Duke-Nukem-Forever)

Seriously I remember playing Duke Nukem 3D back when I was in 8th grade over a 56k modem connection attached to my Packard Bell 133 mhz computer with 16MB of RAM and 1 MB of Video RAM. I should have made bets with all my friends that the sequel wouldn't come out until after we graduated high school. I bet everyone would have taken me up on that. Game looks interesting if for no other reason than I don't think any of us gamers though this game would ever come out..

yaz96
01-21-2011, 04:19 PM
How many of us will get it just for nostalgias' sake. ANd we thought it would NEVER come out.

stogie5150
01-21-2011, 05:14 PM
MY BIRTHDAY!

Duke was the last game I played on the PC....

cybok0
01-23-2011, 09:06 AM
Duke and Doom was my favorite games on my old windows 95 PC, both games on floppy and had to launch them in DOS.

yourbeliefs
01-23-2011, 03:15 PM
Duke and Doom was my favorite games on my old windows 95 PC, both games on floppy and had to launch them in DOS.

If I recall duke required a cdrom drive while doom had disks..

cybok0
01-24-2011, 01:58 AM
If I recall duke required a cdrom drive while doom had disks..

Maybe it was but I do remember having to load it in DOS. The first quake game was floppy if I remember right. It was so long ago. Lol

yourbeliefs
01-24-2011, 06:22 AM
Maybe it was but I do remember having to load it in DOS. The first quake game was floppy if I remember right. It was so long ago. Lol
I don't think Quake was floppy based either because it had Trent Reznor composing the music, and they wouldn't have been able to include the music unless they used CD-Rom. I remember I would play Quake with various music CDs in my drive and I got to listen to like Dave Matthews while I blew away crap.

Reigster at SatelliteGuys