PDA

View Full Version : Problem with View Forum Posts



Pages : [1] 2

KAB
12-18-2011, 07:37 AM
Nothing shows past 12-13, for me or anyone else. Using FF.

Iceberg
12-18-2011, 11:36 AM
working fine here on Firefox. Shows posts made a minute ago

KAB
12-18-2011, 11:58 AM
working fine here on Firefox. Shows posts made a minute agoWith Rey's help, I troubleshooted just about everything, with different browsers and computers and get the same result. There has to be something on the server or administration end that is locking me out past the 13th. I've PM'd Scott about it.

Example, when I try to view YOUR posts, this is the most recent that comes up:
http://www.satelliteguys.us/directv-forum/273725-loyal-customer-offer.html#post2722959

Iceberg
12-18-2011, 12:03 PM
ok if you go through that way then yes the 13th seems to be the last post
I thought you meant newest posts period..not from a specific person

Rey
12-18-2011, 12:15 PM
I see now what you mean kab. I get the same result no matter what os or browser I use.

Teehar
12-18-2011, 12:21 PM
Yep same thing happens here with ff 3.6.Also when trying to make a reply to thread it acts goofy and the christmas forum background hangs in the reply area.The quick reply or reply with quote works fine.

Scott Greczkowski
12-19-2011, 08:23 AM
Try it now. :) Let me know how it goes.

KAB
12-19-2011, 08:47 AM
Try it now. :) Let me know how it goes.
Fixed!!!

Teehar
12-19-2011, 11:33 AM
Much better! Thank Scott!

KAB
01-10-2012, 03:31 PM
The problem has returned. Nothing showing (posts from specific members) past 01/07. Scott, I know you're at CES. Just FYI.

Reigster at SatelliteGuys