View Full Version : Just Switched to BH from Dish. A few questions



Pages : [1] 2 3 4

jtrippe
01-25-2012, 04:11 PM
BH is coming to install TV service this weekend (already have roadrunner). We are leaving Dish and saving some money but losing a bunch of HD channels. BH in my area (Wetumpka) only offers about 50 HD channels while in Birmingham it offers around 100. Why the big discrepancy? How do I find out when BH will add HD in my area? Also, any news on an Android app for BH? Thanks in advance.

BHNtechXpert
01-26-2012, 12:10 AM
First of all welcome to Bright House Networks we're glad to have you. I must admit I'm gonna need to review your offerings and make an inquiry or two and get back to you on this. May take a day or so if that's okay.... My name is Gary btw and if you need anything BHN related you let me know :)

jtrippe
01-26-2012, 06:38 AM
First of all welcome to Bright House Networks we're glad to have you. I must admit I'm gonna need to review your offerings and make an inquiry or two and get back to you on this. May take a day or so if that's okay.... My name is Gary btw and if you need anything BHN related you let me know :)

Thanks! Let me know if you need more details. We'll have digital and HD service in Wetumpka, Alabama, Elmore County. I also signed us up for the Sports Pack and the HD Pack. The sports pack only had about 15 channels while the Birmingham market has over 50 including a ton of HD in its sports pack. It just seems kinda weird that BH Birmingham has double the HD channels as BH Wetumpka. I hope BH ups its offerings in Wetumpka soon.

BHNtechXpert
01-26-2012, 09:45 AM
Your system there south of town is a bit different than Birmingham. I'm checking into additional channels for your area...this will likely take a day or two.

jtrippe
01-26-2012, 10:09 AM
Thank you for your help!

jtrippe
01-28-2012, 11:56 AM
Got installed this morning. A little disappointed at first because the tech showed up with a HD DVR without HDMI. I took the box back to the local office 5 miles away and switched it out with no problems. The tech's setup took 10 minutes as I already had everything ready for him. I setup the box with only one small issue. The digital channels were only 4:3. However, with the box off I pressed menu and changed the 4:3 override to stretch. Should I have set it to 480p instead? Is stretch the only way to get each digital or SD channel to fill the screen? My TV won't do it when I change its aspect ratio. Anyway, I was very happy to find two more HD channels that weren't listed online. MLB and local WIYC. I was really happy about MLB HD. My package has 50 HD channels and I could add three more if I added premiums. I asked the customer service lady at the local office if she knew of any HD channels coming but she was clueless. I'm hopeful BHNtechXpert reports back that more HD is coming.

BHNtechXpert
01-28-2012, 09:49 PM
What make/model box did they give you at the lobby?

jtrippe
01-28-2012, 10:23 PM
An old beat up motorola DCT6412 III. First day of our service and there's an outage in the area for internet and tv

jcarrera
01-29-2012, 12:14 PM
About two years ago, I had the same issue where the installer showed up with a non HDMI box. How hard would it be to carry both in your truck in case you need it?

Oh, I see. Doubles inventory and we can't have that.

jtrippe
01-29-2012, 04:34 PM
the box they gave has an outdated user interface.

Reigster at SatelliteGuys