PDA

View Full Version : Cable Boxes



komobu
09-09-2006, 11:32 PM
Cox Cable in Virginia uses the Motorola DCT2500 box. Will other boxes work? I am looking at buying a Ttistar Masterpiece for 60 dollars including shipping.

Thanks
Pat

korsjs
09-10-2006, 06:18 AM
the cable company will not authorize it to receive the digital channels.

just a reminder that this site does not allow hack talk.

Shawn95GT
10-08-2006, 01:48 AM
If you feel the need to own your cable box, you can do a Cablelabs certified cablecard STB such as the Sony HDD500 or the Tivo Series 3.

Reigster at SatelliteGuys