Welcome HOME to SatelliteGuys! We are America's Most Popular Satellite Forum!

        

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 6 of 16

Thread: LG TV Code

  1. #1
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! jahost did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, jahost did! If you enjoy the site consider supporting it, jahost did! Be COOL like jahost and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Feb 2nd, 2006
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    LG TV Code

    Does anyone have a TV code that might work for a LG model 42LB5D? I have tried all the Goldstar codes and the few LG codes on the Dish website. The best I can do is 505 which will turn it on/off and change the volume. "John"


  2. # ADS
    Register Today & This Ad Goes Away! Syndicated Advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many

    Reigster at SatelliteGuys
     
  3. #2
    ke4est's Avatar
    ke4est is offline Long Live FTA
    Proud SatelliteGuys Staff Member

    Proud Staff Member
    Join Date
    Aug 9th, 2004
    Location
    Far West -- Western North Carolina
    Posts
    14,890
    Post Thanks / Like
    Thats most likely all you will get, what other functions where you looking for the dish remote to do? Zoom etc.
    FTA---> GEOSATpro microHD, Amiko Nano HD, Mini HD SE, etc. 120" Unimesh for C-band only with Titanium Satellite C1-PLL > 55.5W to 131W, Titanium Satellite ASC-1 Controller.
    -----------GEOSATpro 90cm and Titanium Satellite PLL-1KS on Stab HH-90 motor, GEOSATpro 1.2M and SL2PLL fixed at 125W.
    DISH--> Dish America Silver Pack + Encore and Starz

    ke4est @ SatelliteGuys.US If You Want To Stay Ahead Of The Rest, Please Click Here----Always Here To Help!!

  4. #3
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! Dgenx321 did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, Dgenx321 did! If you enjoy the site consider supporting it, Dgenx321 did! Be COOL like Dgenx321 and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Sep 8th, 2003
    Location
    Calcutta, Ohio
    Posts
    1,122
    Post Thanks / Like
    That's all your dish remote is gonna do.
    2 Hoppers with Sling
    1 Joey

  5. #4
    Join Date
    Jul 25th, 2007
    Location
    Fremont Nebraska
    Posts
    144
    Post Thanks / Like
    try 652 it works on zentih and all new LG TV's

  6. #5
    Join Date
    Aug 21st, 2007
    Location
    Williamsport, PA (17701)
    Posts
    294
    Post Thanks / Like
    LOL, I have that EXACT same TV! I wish the installer would have wrote down the code he used. He programed it correctly on the FIRST TRY!

    Now I'm hoping the batteries never die, because when I go to change them, all the codes will be rest, and I won't know what to punch back in!

    -Scott

  7. #6
    Join Date
    Jan 6th, 2005
    Posts
    31
    Post Thanks / Like
    If you want to know the code he put in just do these steps:
    1. press and hold the tv button till the all the top buttons turn red
    2. press the # button twice
    3. the tv light will blink out the code to you. It will blink the first number then a pause then blink the 2nd number then a pause then blink the third number. For Sony you will see 5 blinks, pause, short blink, pause, short blink. (short blink means a zero) the code for sony is 500
    4. Thats it!


    Quote Originally Posted by sdschramm View Post
    LOL, I have that EXACT same TV! I wish the installer would have wrote down the code he used. He programed it correctly on the FIRST TRY!

    Now I'm hoping the batteries never die, because when I go to change them, all the codes will be rest, and I won't know what to punch back in!

    -Scott

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •