Welcome HOME to SatelliteGuys! We are America's Most Popular Satellite Forum!

        

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 6 of 8

Thread: Format button on Dish remote

  1. #1
    Join Date
    Nov 28th, 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Format button on Dish remote

    Hello-
    We just hooked up a new Element 26 inch flat screen, which is the second TV on the receiver. The format button won't work on the remote. I think this is why the picture doesn't look right on the TV. I've tried everything and can't get the format button to work. Any advice would be appreciated.

    Thanks!


  2. # ADS
    Register Today & This Ad Goes Away! Syndicated Advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many

    Reigster at SatelliteGuys
     
  3. #2
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! gdarwin did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, gdarwin did! If you enjoy the site consider supporting it, gdarwin did! Be COOL like gdarwin and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Feb 9th, 2005
    Location
    Lousville, KY
    Posts
    3,874
    Post Thanks / Like
    Which receiver and how is the flat screen connected to the receiver?
    2 Hopper w/Sling, 5 Joeys, HIC, DPP44
    77/110/119
    /129 Winegard HD9095P
    Sony Bravia 52" - Denon AVR-1613 - DD 5.1 Toshiba HD-A2
    Samsung 40" Denon AVR-361 DD 5.1 Samsung BD-P1590


  4. #3
    Join Date
    Jun 3rd, 2006
    Location
    West Texas (midland)
    Posts
    1,921
    Post Thanks / Like
    Something tells me it's not a HD receiver. If that is the case then you'd need to use the remote that came with the tv.

  5. #4
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! lakebum431 did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, lakebum431 did! If you enjoy the site consider supporting it, lakebum431 did! Be COOL like lakebum431 and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Sep 5th, 2005
    Location
    Norris, TN
    Posts
    10,358
    Post Thanks / Like
    Also are you in single mode or dual mode?

  6. #5
    Join Date
    Nov 28th, 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Thread Starter
    It is in dual mode. The receiver is HD. The receiver is in the living room. This TV is in another room and is the secondary TV, and is not connected directly to the receiver.

  7. #6
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! gdarwin did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, gdarwin did! If you enjoy the site consider supporting it, gdarwin did! Be COOL like gdarwin and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Feb 9th, 2005
    Location
    Lousville, KY
    Posts
    3,874
    Post Thanks / Like
    What receiver model?
    2 Hopper w/Sling, 5 Joeys, HIC, DPP44
    77/110/119
    /129 Winegard HD9095P
    Sony Bravia 52" - Denon AVR-1613 - DD 5.1 Toshiba HD-A2
    Samsung 40" Denon AVR-361 DD 5.1 Samsung BD-P1590


Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •