Welcome HOME to SatelliteGuys! We are America's Most Popular Satellite Forum!

        

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 6 of 12

Thread: HELP! Will my old dish work with a new HD receiver?

  1. #1
    Join Date
    Mar 17th, 2009
    Location
    torrance
    Posts
    10
    Post Thanks / Like

    HELP! Will my old dish work with a new HD receiver?

    I'm getting a new DirecTV setup but have an old dish on the roof already (non HD). Will this dish work with the new DirecTV HD receivers or do I have to get the new HD dish?


  2. # ADS
    Register Today & This Ad Goes Away! Syndicated Advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many

    Reigster at SatelliteGuys
     
  3. #2
    Join Date
    Aug 20th, 2007
    Location
    NC
    Posts
    938
    Post Thanks / Like
    Doubtful.. without knowing exactly which dish you have on your roof.. but chances are extremely high you will need a new dish.

  4. #3
    Join Date
    Oct 22nd, 2004
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    4,014
    Post Thanks / Like
    The HD receivers will work just fine with your dish.
    But, only for the SD channels.

    To get the MPEG4 HD channels you'll need a new dish.
    HR23-700, HR24-500/AM21, Samsung UN46C6500

  5. #4
    Join Date
    Aug 22nd, 2006
    Location
    Bainbridge Island, WA
    Posts
    1,722
    Post Thanks / Like
    If you order the new HD receiver from Directv, they will supply and install a new dish at no additional cost.

  6. #5
    Join Date
    Mar 17th, 2009
    Location
    torrance
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Thread Starter
    i understand that...but i plan on taking my HD receiver to my vacation home where an old dish is already installed...would i be able to just plug and play the HD receiver without any issues?

  7. #6
    Join Date
    Aug 22nd, 2006
    Location
    Bainbridge Island, WA
    Posts
    1,722
    Post Thanks / Like
    It should work for the 101 satellite (SD programming). You may need to change the dish setup via the menu.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •