Welcome HOME to SatelliteGuys! We are America's Most Popular Satellite Forum!

        

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 6 of 8

Thread: Vizio codes for dish remote

  1. #1
    Join Date
    Oct 18th, 2009
    Location
    missouri
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Red face Vizio codes for dish remote

    Has anyone figured out how to get the tv/input button to work on the dish remote with a Vizio tv?


  2. # ADS
    Register Today & This Ad Goes Away! Syndicated Advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many

    Reigster at SatelliteGuys
     
  3. #2
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! pro96 did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, pro96 did! If you enjoy the site consider supporting it, pro96 did! Be COOL like pro96 and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Jul 18th, 2005
    Location
    SoCal
    Posts
    6,439
    Post Thanks / Like
    Try codes for LG.. Vizio uses LG components.

  4. #3
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! Voyager6 did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, Voyager6 did! If you enjoy the site consider supporting it, Voyager6 did! Be COOL like Voyager6 and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Nov 30th, 2005
    Location
    Sol 3
    Posts
    3,241
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by linda12400 View Post
    Has anyone figured out how to get the tv/input button to work on the dish remote with a Vizio tv?
    That info is listed in the Vizio Users Manual.

    Using a Cable or Satellite Remote
    Your VIZIO remote uses codes 000, 047, 050, 067, 329, 331 and 339 to work your LCD HDTV. To use a
    cable or satellite remote to work the LCD HDTV, refer to your cable or satellite remote user guide for
    more information on how to program the remote. If your cable or satellite remote uses a 5-digit code (like
    most Direct TV units), first try 11758 and then, if that does not work, 10178. If your cable or satellite
    remote uses a 4-digit code, try 1758 and then 0178 as an alternative. If your cable or satellite remote
    uses a 3-digit code (Echostar or Dish Network for example), use code 627.
    Note: Some buttons may not function as expected on your cable or satellite remote. Typically power,
    volume and mute will work.
    "Nothing on earth can stop the man with the right mental attitude from achieving his goal; nothing on earth can help the man with the wrong mental attitude"
    -- Thomas Jefferson


    My Stuff
    Sony KDL-60EX701, Sony KDS-R60XBR2, Vizio VW32L, Vizio VX37L, SuperDish converted to 1000+, D500 for 61.5, Vip 722k, 622, 211, 211, 211k, Onkyo TX-NR609, Polk R50 (2), Polk R15 (4), Polk CS2 center, Yamaha sub, Sony PS3, ROKU 2XD, Samsung BD-C5500




  5. #4
    Join Date
    Aug 15th, 2006
    Location
    Cheektowaga (Buffalo), NY
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Checking the device code set in my remote it displays 766. Vizio 42 FHDTV. Hope that helps

    Chris

  6. #5
    Join Date
    Feb 25th, 2009
    Location
    Midwest
    Posts
    138
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by beardedbosn View Post
    Checking the device code set in my remote it displays 766. Vizio 42 FHDTV. Hope that helps

    Chris

    same with mine

  7. #6
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! rthomp03 did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, rthomp03 did! If you enjoy the site consider supporting it, rthomp03 did! Be COOL like rthomp03 and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Jul 9th, 2004
    Location
    St. Peters, MO
    Posts
    401
    Post Thanks / Like
    But does the TV/Video button on the Dish remote change the Vizio inputs? That is what I think everyone is looking for. Including myself.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •