Welcome HOME to SatelliteGuys! We are America's Most Popular Satellite Forum!

        

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 6 of 50

Thread: Hopper S207 Software Release Notes

  1. #1
    Scott Greczkowski's Avatar
    Scott Greczkowski is offline HERE TO HELP YOU!
    Proud SatelliteGuys Staff Member

    Proud Staff Member
    Join Date
    Sep 7th, 2003
    Location
    Central Connecticut
    Posts
    82,247
    Post Thanks / Like
    Gamer IDs

    PSN ID: scottct1

    Hopper S207 Software Release Notes

    Thanks to DISH I have just received the software release notes for S207 which started rolling out today to the Hopper!

    Here you go!

    1. Fixed some bugs with apps - so we should not be seeing apps crash
    2. Fixed choppy audio on Joey (audio channels) that play fine on Hopper
    3. Fixed - Selecting 'Live TV' for currently recording event takes user to
    beginning of event
    4. Multiple Home Media fixes -
    - Home Media Popup when not connected -≥Home Media Requires Hopper
    Internet Connector or direct internet connection≤
    - Home Media is only working with Hopper Internet Connector
    (MoCA adaptor)
    - Home Media not detecting all supported devices on the network

    5.fixed - Joey showing not connected even when it is connected through the
    Hopper
    6. Fixed External Hard Drive issue that was preventing some playbacks


    Scott

    Thinking about signing up for DISH? Use one of these codes and we BOTH save $50! - HOP019897404 - AHP046085712 - HOP017098428 THANK YOU!

  2. # ADS
    Register Today & This Ad Goes Away! Syndicated Advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many

    Reigster at SatelliteGuys
     
  3. #2
    Join Date
    Jan 14th, 2007
    Posts
    159
    Post Thanks / Like
    Do you know what the release notes for the Joey s259 are? My Joey has none of what you mentioned fixed. Still showing no broadband connection even thought it's connected through the Hopper and apps still do not work correctly on the Joey.

  4. #3
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! stimpson did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, stimpson did! If you enjoy the site consider supporting it, stimpson did! Be COOL like stimpson and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Oct 2nd, 2006
    Location
    Benton, Arkansas
    Posts
    4,372
    Post Thanks / Like
    Gamer IDs

    PSN ID: stimpy111
    #4 confuses me. So Home Media needs a HIC to work or not?
    2 HWS, 2 Joeys, Sammy 3D LED UN55D8000, Sammy LCD LN32B460, Sammy Plasma PN42C450, Onkyo TX-NR609, Polk Audio RM 95 Surround Speakers, Polk Audio DSW Pro 400 Sub, PS4, PS3 Fat 80 Gig, 2 PS3 120 Gig Slims.

  5. #4
    Join Date
    Jul 24th, 2006
    Posts
    1,649
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by stimpson View Post
    #4 confuses me. So Home Media needs a HIC to work or not?
    if you're trying to do the preferred hardwired internet connection, then you'll need to connect an ethernet cable at every Hopper/Joey location where you want to use home media. (Ondemand requires just the hopper(s) to be connected)

    Since most people don't have ethernet access at every location, then just about everyone should go with a HIC during the install (and leave wifi as a last resort). The HIC connects all Hopper/Joey locations at just one client line location, so it's pretty much the safest thing to do at this point.
    Last edited by sparc; 04-04-2012 at 10:00 PM.

  6. #5
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! stimpson did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, stimpson did! If you enjoy the site consider supporting it, stimpson did! Be COOL like stimpson and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Oct 2nd, 2006
    Location
    Benton, Arkansas
    Posts
    4,372
    Post Thanks / Like
    Gamer IDs

    PSN ID: stimpy111
    Quote Originally Posted by sparc View Post
    if you're trying to do the preferred hardwired internet connection, then you'll need to connect an ethernet cable at every Hopper/Joey location where you want to use home media.

    Since most people don't have ethernet access at every location, then just about everyone should go with a HIC during the install (and leave wifi as a last resort). The HIC connects all Hopper/Joey locations at just one client line location, so it's pretty much the safest thing to do at this point.
    I see. Thanks,
    2 HWS, 2 Joeys, Sammy 3D LED UN55D8000, Sammy LCD LN32B460, Sammy Plasma PN42C450, Onkyo TX-NR609, Polk Audio RM 95 Surround Speakers, Polk Audio DSW Pro 400 Sub, PS4, PS3 Fat 80 Gig, 2 PS3 120 Gig Slims.

  7. #6
    Join Date
    Mar 23rd, 2012
    Location
    Mountain View California
    Posts
    101
    Post Thanks / Like
    I have a 1 Hopper 1 Joey setup. Hopper direct connect to ethernet. Home Media NEVER worked for me until today (after S207).

    With S207:
    Hopper does find all my Home Media Sources.
    Joey does display message: "Home Media Requires Hopper Internet Connector or direct internet connection", however, while connecting Joey to ethernet (and resetting network) bypasses the message, the Joey cant find anything. Perhaps "- Home Media is only working with Hopper Internet Connector (MoCA adaptor)" only applies to Joey?

Page 1 of 9 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •