Welcome HOME to SatelliteGuys! We are America's Most Popular Satellite Forum!

        

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 6 of 12

Thread: hopper annoyance

  1. #1
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! dishfan82 did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, dishfan82 did! If you enjoy the site consider supporting it, dishfan82 did! Be COOL like dishfan82 and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Feb 17th, 2012
    Location
    clinton Township
    Posts
    783
    Post Thanks / Like

    hopper annoyance

    One big hopper annoyance is that every 1/2 hour to an hour it will ask would you like to power down due to inactivity or search for updates. If we do not catch it in time it the hoppers will reboot. My wife is super annoyed they do this and says she wants to go back to cable. Why can't their be a setting to where you can set it to be never ask or at least every 4 or 8 hours?


  2. # ADS
    Register Today & This Ad Goes Away! Syndicated Advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many

    Reigster at SatelliteGuys
     
  3. #2
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! rogerpl did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, rogerpl did! If you enjoy the site consider supporting it, rogerpl did! Be COOL like rogerpl and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Aug 7th, 2007
    Location
    Northern Vt.
    Posts
    737
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by dishfan82 View Post
    One big hopper annoyance is that every 1/2 hour to an hour it will ask would you like to power down due to inactivity or search for updates. If we do not catch it in time it the hoppers will reboot. My wife is super annoyed they do this and says she wants to go back to cable. Why can't their be a setting to where you can set it to be never ask or at least every 4 or 8 hours?
    there is
    2 hoppers and 2 joeys
    37" Vizio
    42" Hisense
    46" Vizio
    60" Vizio

  4. #3
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! Bobby did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, Bobby did! If you enjoy the site consider supporting it, Bobby did! Be COOL like Bobby and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Sep 7th, 2003
    Location
    Rohnert Park, CA
    Posts
    32,020
    Post Thanks / Like
    Press Menu, Settings, Diagnostics, Updates, and set to Disable. This disables the Inactivity setting. The only time the Hopper should reboot is at 1AM when it does its nightly updates.
    Bobby

  5. #4
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! rogerpl did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, rogerpl did! If you enjoy the site consider supporting it, rogerpl did! Be COOL like rogerpl and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Aug 7th, 2007
    Location
    Northern Vt.
    Posts
    737
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Press Menu, Settings, Diagnostics, Updates, and set to Disable. This disables the Inactivity setting. The only time the Hopper should reboot is at 1AM when it does its nightly updates.
    Those 1:00 nightly updates are ANNOYING or i have to go to bed earlier
    2 hoppers and 2 joeys
    37" Vizio
    42" Hisense
    46" Vizio
    60" Vizio

  6. #5
    Join Date
    Sep 29th, 2005
    Location
    Greentown, Pennsylvania, United States
    Posts
    7,389
    Post Thanks / Like
    Older Dish receivers can change the time of the nightly downloads, surprised the Hopper hasn't been able to change it yet.

  7. #6
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! rogerpl did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, rogerpl did! If you enjoy the site consider supporting it, rogerpl did! Be COOL like rogerpl and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Aug 7th, 2007
    Location
    Northern Vt.
    Posts
    737
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by garys View Post
    Older Dish receivers can change the time of the nightly downloads, surprised the Hopper hasn't been able to change it yet.
    HAs to change, doesnt it.
    2 hoppers and 2 joeys
    37" Vizio
    42" Hisense
    46" Vizio
    60" Vizio

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •