Welcome HOME to SatelliteGuys! We are America's Most Popular Satellite Forum!

        

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 6 of 9

Thread: RC71 IR mode, manual program.

  1. #1
    Join Date
    Feb 15th, 2009
    Location
    Pennsylvania, United States
    Posts
    1,630
    Post Thanks / Like

    RC71 IR mode, manual program.

    Has anyone figured out how to program the new rc71 remote to tvs manually yet? I tried mute and select and it flashed twice, but my lg code (10812) came back red. The remote works fine in IR on my (34)genie, and I know the RF will not work. But the 34 genie can not program the remote to the tv for me like the rc65x can. Did they change the codes or something?

    Humankind cannot gain anything without first giving something in return.
    To obtain, something of equal value must first be lost.
    That is alchemy's first law of Equivalent Exchange.
    In those days, we really believed that to be the world's one, and only truth.

  2. # ADS
    Register Today & This Ad Goes Away! Syndicated Advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many

    Reigster at SatelliteGuys
     
  3. #2
    Join Date
    Jun 18th, 2011
    Location
    Indiana
    Posts
    2,115
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by twizt3dkitty View Post
    Has anyone figured out how to program the new rc71 remote to tvs manually yet? I tried mute and select and it flashed twice, but my lg code (10812) came back red. The remote works fine in IR on my (34)genie, and I know the RF will not work. But the 34 genie can not program the remote to the tv for me like the rc65x can. Did they change the codes or something?
    Yeah they've changed all kinds of stuff on those things! It's a crazy process to program them. Do you have a log in to satinstalltraining.com? It's all in there

  4. #3
    Join Date
    Feb 15th, 2009
    Location
    Pennsylvania, United States
    Posts
    1,630
    Post Thanks / Like
    Thread Starter
    No but I can request one and check it out. I'm in house so it wouldn't be a problem. For anyone that is not a tech that website is only accessible to employees.

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
    Humankind cannot gain anything without first giving something in return.
    To obtain, something of equal value must first be lost.
    That is alchemy's first law of Equivalent Exchange.
    In those days, we really believed that to be the world's one, and only truth.

  5. #4
    Join Date
    Jun 18th, 2011
    Location
    Indiana
    Posts
    2,115
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by twizt3dkitty View Post
    No but I can request one and check it out. I'm in house so it wouldn't be a problem. For anyone that is not a tech that website is only accessible to employees.

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
    There is an entire section on that remote and how to program is and all its actual functions. Take a look on there, I haven't had to fun of programming one just yet

  6. #5
    Help Keep SatelliteGuys For All, Click a Star and Become a Supporter! stardust3 did! Help Support The Site And Get Rid of the Syndicated Ads, stardust3 did! If you enjoy the site consider supporting it, stardust3 did! Be COOL like stardust3 and Click a Star and become a Supporting Pub Member today!
    Join Date
    Mar 7th, 2006
    Location
    NE TN
    Posts
    4,308
    Post Thanks / Like
    Any update how to manually do this.

  7. #6
    Join Date
    Jun 18th, 2011
    Location
    Indiana
    Posts
    2,115
    Post Thanks / Like
    Get on sat install training. There is an entire list of codes for the 71 now for tons of tv's, I printed out 4 pages. There is no manual channel up/down at this point and if there is they haven't let us know about it


    Posted Via The SatelliteGuys Reader App!

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •