922 Master Reset

Discussion in 'The DISH Forum' started by bobvick, Nov 24, 2010.

  1. bobvick

    bobvick Thread Starter Pub Member / Supporter
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Posts:
    1,689
    Likes Received:
    62
    Does anyone know if the 922 can be reset to factory defaults, not just a "hard reset" by pulling the plug or going to "factory defaults" in the settings menu. I have tried the one that works on the 722K, "Menu, 6,3, Info, Browse, Theme" and then TV/Video, but it does not work on the 922. Does anyone have anything else to try?
     
    #1
  2. MikeD-C05

    MikeD-C05 Pub Member / Supporter
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Posts:
    15,543
    Likes Received:
    208
    There is the factory reset button on the menu tiles under settings. I have never tried it though. Come next week when I get the 722k to replace my 922 I will try it to see what it does ,once the new receiver is activated and in place.
     
    #2
  3. bobvick

    bobvick Thread Starter Pub Member / Supporter
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Posts:
    1,689
    Likes Received:
    62
    Yeah, I know about that it really does not set it to "factory" I want it to be a clean slate, like the procedure that I listed for the 722k does. Thanks anyway.
     
    #3
  4. hawker152

    hawker152 Active SatelliteGuys Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Posts:
    357
    Likes Received:
    0
    Since it looks like no one really knows, maybe call CSR. Doubt they will know.
     
    #4
  5. bobvick

    bobvick Thread Starter Pub Member / Supporter
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Posts:
    1,689
    Likes Received:
    62
    I bet that some of them don't even know what a 922 is, much less how to do a master reset on one.
     
    #5

Share This Page

VigLink badge
Sucuri