Hopper and inactivity time out?

Discussion in 'The Hopper Zone' started by Bohemian, Jun 7, 2012.

  1. Bohemian

    Bohemian Thread Starter Member

    Joined:
    May 11, 2012
    Posts:
    17
    Likes Received:
    0
    Has there been any word on an update to make this user configurable. It is becoming a real PITA. I want to just shut it off or make it very long.
     
    #1
  2. manteca

    manteca Well-Known SatelliteGuys Member

    Joined:
    Jan 24, 2007
    Posts:
    353
    Likes Received:
    0
    you're at 212? menu > settings > diagnostics > updates > inactivity stand-by > disabled. or are you refering to be able to select the hour the receiver will take the updates?
     
    #2
  3. dmaul3300

    dmaul3300 Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Posts:
    23
    Likes Received:
    0
    I would like the option to be able to select what time it will run the update.
     
    #3
  4. Bohemian

    Bohemian Thread Starter Member

    Joined:
    May 11, 2012
    Posts:
    17
    Likes Received:
    0
    Thanks, that is exactly what I needed. There menu placement is pretty illogical in my opinion. And I really would like to also change the nightly update time as well.
     
    #4
  5. manteca

    manteca Well-Known SatelliteGuys Member

    Joined:
    Jan 24, 2007
    Posts:
    353
    Likes Received:
    0
    that option for the nightly update time is not available for now, hope in the future it will appear in the same area
     
    #5
  6. lakebum431

    lakebum431 Pub Member / Supporter
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Sep 5, 2005
    Posts:
    10,756
    Likes Received:
    87
    Agree, it is strange that they didn't make the nightly update time configurable as it has been on all their other boxes.
     
    #6
  7. sperry85

    sperry85 Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    176
    Likes Received:
    0
    You cannot select what time the hopper updates, because the hopper checks for updates every 2 hours.
     
    #7
  8. sperry85

    sperry85 Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    176
    Likes Received:
    0
    Posted in wrong thread somehow
     
    #8
  9. manteca

    manteca Well-Known SatelliteGuys Member

    Joined:
    Jan 24, 2007
    Posts:
    353
    Likes Received:
    0
    i thought that every two hours it goes to stand-by mode for not detecting any activity by default and check for updates at 1:00AM
     
    #9
VigLink badge
Sucuri