Welcome to SatelliteGuys!



Get rid of many of these ads when you become a member of SatelliteGuys Today! Membership is fast and FREE! CLICK HERE to sign up now!

New S229 Feature - SD Prime Time Anytime

Discussion in 'The Hopper Zone' started by Scott Greczkowski, Nov 13, 2012.

  1. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Thread Starter Welcome To SatelliteGuys! Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    84,496
    Likes Received:
    714
    One of the great features of the Hopper is Prime Time Anytime, but for a number of areas DISH currently does not offer HD locals, so for people in those areas they have never been able to enjoy the greatness that is Prime Time Anytime!

    But for a number of these areas this changes as the Hopper has been modified to support Prime Time Anytime on SD local channels!

    While I expect all SD markets will get access to this feature in the future here are the areas which support SD Prime Time Any Time now.

    Alexandria, LA
    Hattiesburg, MS
    Amarillo, TX
    Lima, OH
    Bend, OR
    Lubbock, TX
    Billings, MT
    Marquette, MI
    Biloxi-Gulfport, MS
    Rapid City, SD
    Casper, WY
    Tyler, TX
    Charlottesville, VA
    Victoria, TX
    Clarksburg, WV
    Watertown, NY
    Dothan, AL
    Wheeling, OH
    Elmira, NY
    Yuma, AZ
    Eureka, CA
    Zanesville, OH
    Greenwood, MS

    Enjoy!
     
    #1
    Avatar

    Advertisements Register Today!



    Reigster at SatelliteGuys
  2. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Thread Starter Welcome To SatelliteGuys! Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    84,496
    Likes Received:
    714
    Good morning everyone! :)
     
    #2
  3. Brussam

    Brussam Active SatelliteGuys Member Pub Member / Supporter

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Posts:
    639
    Likes Received:
    4
    Now if they could extend it to AAD DNS
     
    #3
  4. gpflepsen

    gpflepsen Supporting Founder Supporting Founder

    Joined:
    Sep 8, 2003
    Posts:
    2,758
    Likes Received:
    5
    I'd like to see PTAT expand to capture all the locals off the same transponder, be they in HD, SD or a combination of each. PBS and CW would be a nice addition to the other networks, even if they are only SD.
     
    #4
  5. DishSubLA

    DishSubLA SatelliteGuys Family

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Posts:
    3,451
    Likes Received:
    42
    Yes, Add the CW in DMA's where they have them and PBS. I would love to see them add 10/11 PM news "Anytime." Also, a late night "Anytime" for the same big networks would be good, as well.
     
    #5
  6. gpflepsen

    gpflepsen Supporting Founder Supporting Founder

    Joined:
    Sep 8, 2003
    Posts:
    2,758
    Likes Received:
    5
    Yes! Grabbing late news and Fallon, Leno, Letterman, Ferguson, Kimmel and Nightline would be a most welcome addition. Late Night Anytime, LNAT... Bring it!
     
    #6
  7. Brussam

    Brussam Active SatelliteGuys Member Pub Member / Supporter

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Posts:
    639
    Likes Received:
    4
    Just had S230 downloaded and the PTAT no longer says HD channels but apparently the AAD channels do not qualify.
     
    #7
  8. lucky86

    lucky86 SatelliteGuys Family Pub Member / Supporter

    Joined:
    Sep 19, 2012
    Posts:
    3,632
    Likes Received:
    38
    What do you mean by AAD? And where are you looking that no longer says HD channels?
     
    #8
  9. n0qcu

    n0qcu Supporting Founder Supporting Founder

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    3,457
    Likes Received:
    19
    AAD=All amercan direct. They provide distant networks.

    Sent from my DROIDX
     
    #9
  10. lucky86

    lucky86 SatelliteGuys Family Pub Member / Supporter

    Joined:
    Sep 19, 2012
    Posts:
    3,632
    Likes Received:
    38
    Gotcha, makes sense. I know who they are and I believe their official name is now Sobongo.
     
    #10
  11. Brussam

    Brussam Active SatelliteGuys Member Pub Member / Supporter

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Posts:
    639
    Likes Received:
    4
    In Settings / DVR /PTAT, the setup showing ABC, CBS, NBC, Fox no longer says HD channels.

    If you go to www.allamericandirect.com, the title is MyDistantNetworks and the name Sobongo is nowhere present. I believe the DNS function was split off from the Sobongo online store function.
     
    #11
  12. lucky86

    lucky86 SatelliteGuys Family Pub Member / Supporter

    Joined:
    Sep 19, 2012
    Posts:
    3,632
    Likes Received:
    38
    I think you're right. I'm in that menu you mentioned and I don't see hd listed for any of the Networks. I know some sd markets have been introduced now with PTAT functionality but I guess I don't remember ever seeing an hd label in this menu because PTAT prior to recently only recorded the hd feed.
     
    #12

Share This Page