Dish 500 Skew

Discussion in 'DISH Network Support Forum' started by sprprsnmn, Jun 25, 2007.

  1. sprprsnmn

    sprprsnmn Topic Starter PIT MEMBER

    Joined:
    Jul 18, 2006
    Posts:
    72
    Likes Received:
    0
    I'm preparing for a DIY Dish Network install. I have a question about the skew settings for a Dish 500. The skew settings on Dish's website show the settings for a Dish 500+, but not for a Dish 500. Are the settings the same?
     
  2. Clancy

    Clancy Active SatelliteGuys Member

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Posts:
    436
    Likes Received:
    0
    Yes. Same settings. Set skew before mounting and don't adjust again.
    Get mast plumb.
    Just adjust azimuth and elevation.
     
  3. oljim

    oljim Well-Known SatelliteGuys Member

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Posts:
    658
    Likes Received:
    0
    Location:
    Beaufort SC
    No they are not.
    Go to dish point setup in your dish Rec for settings on Dish 500
     
  4. meitedlce

    meitedlce Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Posts:
    59
    Likes Received:
    0
    Location:
    Roanoke VA
    Dish Network Installer here,

    Sorry bud, I only know that for my local area of Virginia... I dont know for diffrent areas.... ):
     
  5. meitedlce

    meitedlce Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Posts:
    59
    Likes Received:
    0
    Location:
    Roanoke VA
    You could always call dish... and tell them some crazy stuff or just straight out ask a rep what the setting should be..
     
  6. RandallA

    RandallA Supporting Founder
    Supporting Founder

    Joined:
    Dec 13, 2004
    Posts:
    10,456
    Likes Received:
    5
    Location:
    San Francisco Bay Area
        
VigLink badge
Sucuri