Welcome to SatelliteGuys!



Get rid of many of these ads when you become a member of SatelliteGuys Today! Membership is fast and FREE! CLICK HERE to sign up now!

Dish 500 Skew

Discussion in 'The DISH Forum' started by sprprsnmn, Jun 25, 2007.

  1. sprprsnmn

    sprprsnmn Thread Starter PIT MEMBER

    Joined:
    Jul 18, 2006
    Posts:
    72
    Likes Received:
    0
    I'm preparing for a DIY Dish Network install. I have a question about the skew settings for a Dish 500. The skew settings on Dish's website show the settings for a Dish 500+, but not for a Dish 500. Are the settings the same?
     
    #1
    Avatar

    Advertisements Register Today!



    Reigster at SatelliteGuys
  2. Clancy

    Clancy Active SatelliteGuys Member

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Posts:
    436
    Likes Received:
    0
    Yes. Same settings. Set skew before mounting and don't adjust again.
    Get mast plumb.
    Just adjust azimuth and elevation.
     
    #2
  3. oljim

    oljim Active SatelliteGuys Member

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Posts:
    654
    Likes Received:
    0
    No they are not.
    Go to dish point setup in your dish Rec for settings on Dish 500
     
    #3
  4. meitedlce

    meitedlce Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Posts:
    59
    Likes Received:
    0
    Dish Network Installer here,

    Sorry bud, I only know that for my local area of Virginia... I dont know for diffrent areas.... ):
     
    #4
  5. meitedlce

    meitedlce Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Posts:
    59
    Likes Received:
    0
    You could always call dish... and tell them some crazy stuff or just straight out ask a rep what the setting should be..
     
    #5
  6. RandallA

    RandallA Supporting Founder Supporting Founder

    Joined:
    Dec 13, 2004
    Posts:
    10,426
    Likes Received:
    2
    #6

Share This Page