Welcome to SatelliteGuys!



Get rid of many of these ads when you become a member of SatelliteGuys Today! Membership is fast and FREE! CLICK HERE to sign up now!

Dish DVR and local channels from antenna

Discussion in 'The DISH Forum' started by jdtd, May 7, 2009.

  1. jdtd

    jdtd Thread Starter New Member

    Joined:
    May 7, 2009
    Posts:
    1
    Likes Received:
    0
    I have Dish Network and receive my local channels from an external antenna instead of paying them for local channels. I just hooked up a second TV and with TV2 I cannot scan for local channels. Dish tells me that I cannot get the local channels from an antenna on the second TV. Is there a way I can work around this?

    Thank You
    Tim
     
    #1
    Avatar

    Advertisements Register Today!



    Reigster at SatelliteGuys
  2. s10zr2

    s10zr2 Active SatelliteGuys Member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Posts:
    206
    Likes Received:
    0
    If its not a 222k or 722k with and over the air module, then no. Those are the only receivers that allow over the air viewing on tv2. Your only other option, if you did not want to replace your receiver with a K series, is to us the tuner in your tv.
     
    #2
  3. digiblur

    digiblur SatelliteGuys Guru

    Joined:
    Jun 8, 2005
    Posts:
    14,207
    Likes Received:
    0
    There is a trick. Go to TV1 and pick the OTA channel and hit record. Go to TV2 and hit play on that recording. Kind of a pain but it works if you do not have the 722k.
     
    #3
  4. garys

    garys SatelliteGuys Family

    Joined:
    Sep 29, 2005
    Posts:
    7,457
    Likes Received:
    2
    Get a digital tuner box and connect it to the second tv, all you need to do is split the ota signal before receiver and combine that signal with the rf out to the second tv. You then add the converter box at before input into second tv.
     
    #4
  5. bross

    bross Active SatelliteGuys Member

    Joined:
    Sep 3, 2008
    Posts:
    302
    Likes Received:
    0
    The other thing you can do is run the receiver in single mode.
     
    #5

Share This Page