Tuner 2 not working on HR22NC-100

Discussion in 'DIRECTV Support Forum' started by royrdsjr, Oct 9, 2009.

  1. royrdsjr

    royrdsjr Thread Starter SatelliteGuys Family
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Posts:
    6,524
    Likes Received:
    233
    Location:
    Grovetown,GA
    The second tuner on my HR22 DVR is not working. Tuner 1 works good. I have a SL-5 multiswitch LNB. I'm using flat cables to run the two cables through my window & to hook up to my HR22. I changed the flat cables out,checked the hook up to my DVR to insure neither cable was loose. I checked the cables all the way to my dish & they were all connected tight. I'm getting excellent signal strength through to tuner 1,it's just all zeroes for tuner 2. Any suggestions? P.S. I have downloaded the last two CE updates,but I'm not sure if that would have anything to do with losing signal on tuner 2.
     
  2. royrdsjr

    royrdsjr Thread Starter SatelliteGuys Family
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Posts:
    6,524
    Likes Received:
    233
    Location:
    Grovetown,GA
    And yes,my HR22 is set for dual tuners.
     
  3. royrdsjr

    royrdsjr Thread Starter SatelliteGuys Family
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Posts:
    6,524
    Likes Received:
    233
    Location:
    Grovetown,GA
    Problem solved. I unhooked the cable to tuner 2,followed it back to the flat cable connected,& then replaced that cable. now i have signal in both tuners.
     
        
VigLink badge
Sucuri