311 Transponder Prolem

Satrexy

Thread Starter
Member
May 9, 2005
14
0
I am doing a switch test on 119.....I am getting 119 odd transponder, but not 119 even transponder.

There is NO signal on the even transponders. What should I do?
 

mudder1310

SatelliteGuys Pro
Nov 14, 2004
208
0
Beaverton, Or
There are a variety of reasons you aren't getting even transponders.

1. Do you get evens from 110?
2. If so, what is the difference in strength between 110 t-11 and 1-12? If there is a significant difference you could have a cabling or connector issue.
3. What sort of lnb and switches are you using?
4. Do you have more than one receiver? If you do, is the problem on all receivers or just one?

A little more info will help diagnose.
 

Satrexy

Thread Starter
Member
May 9, 2005
14
0
Only 119

I have only 119......the other receivers I checked, pick up both transponders on the same dish.
 

HCI

SatelliteGuys Pro
Jun 19, 2005
2,580
0
land of the ice and snow
If the other receivers are doing fine then it is in your cabling or your receiver, a quick check would be switch the bad receiver to another room and bring one in the room that is messing up and see what happens.

If the same receiver is messing up in another room it is the receiver if another receiver messes up in the room it is now it is cabling.

Let me know what you find out and I will try to help more.
 

rowemance

SatelliteGuys Pro
Apr 13, 2005
216
0
What does you 110 say. If you don't another Satellite location there is no need to check your switch? Also what type of switch do you have it should say when you run your check switch? if it says no switch found check your other room.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Top