811 P3.35 Download 2/9/06

J

Jerry G

SatelliteGuys Family
Sep 17, 2003
112
0
RobertsD said:
p3.34 didn't make my component outputs washed out, it's the same as before the update.

Then that can only mean that there are different versions of the hardware in the 811, some of which are crippled by 3.34 and others aren't. My two 811s are unusable since 3.34 because of the crappy component output that Dish created with this horrendous software.
 
U

ultram

Member
Oct 29, 2004
7
0
No VCR

:) I have it working, switched the resolution to 480. Work's but:(
Thanks for all the Help.
 
R

RobertsD

SatelliteGuys Pro
Nov 22, 2005
443
0
Layton, UT
Jerry G said:
Then that can only mean that there are different versions of the hardware in the 811, some of which are crippled by 3.34 and others aren't. My two 811s are unusable since 3.34 because of the crappy component output that Dish created with this horrendous software.
Possibly. I just recieved mine about 1 1/2 months ago when I signed up for Dish.

I looked on it for a manufacture date, but couldn't see anything.
 
Drone35

Drone35

SatelliteGuys Pro
Jun 3, 2005
564
0
Amarillo,TX
Just wondering how or when we will get the p3.35 download, I've got to get rid of this p3.34, anybody know!
 
mdonnelly

mdonnelly

Thread Starter
Supporting Founder
Supporting Founder
Aug 26, 2004
8,031
2,734
Mustang, OK
P3.35 seems to have disappeared from the Tech Portal list of prospective downloads. ???
 
CochiseGuy

CochiseGuy

SatelliteGuys Pro
Feb 6, 2006
921
1
Cochise County, Arizona
redline65 said:
I hope they fix the clock problem that they reintroduced.

Yeah, what is with this 'clock problem'? I have a 811 just installed about 2 months ago. I just checked, and it still has software 334.

In just the last week or two I've had problems with the 811 not keeping the correct time. Seems to lose from 1/2 to 1 hour per day. I found that if I click the "Dish Home" button that when it download that application, it corrects & re-sets the time. But, it's still annoying, and strange that it appeared just in the last week or two. Otherwise, now problems.
 
mdonnelly

mdonnelly

Thread Starter
Supporting Founder
Supporting Founder
Aug 26, 2004
8,031
2,734
Mustang, OK
It's baaaaack!

02/13/2006: 1106 Software Version P3.35 for DP811
Effective Tuesday, February 14th, Engineering plans to spool a PARTIAL PHASE of software version P3.35 for the DP811 receiver. This is primarily a non-forced maintenance release available at ALL satellite locations.


At this time P3.34 and P3.35 will be valid software versions for the DP811.



--------------------------------------------------------------------------------
 
Netstar

Netstar

Well-Known SatelliteGuys Member
Jan 11, 2004
29
0
Atlanta, Ga.
811 P3.35 download received

When I arrived home from work today, I was prompted for the P3.35 software upgrade on my 811. :eek: I was real hesitant to upgrade but I figured the picture couldn't get much worse beyond the component wash out.

I accepted the download and it took about 20 minutes and installed successfully. Surprisingly, it looked like they fixed the component washed out picture issue. The picture doesn't looked washed out and I had to adjust my plasma back to it's original settings before the P3.34 upgrade.

The EPG Guide is currently showing the correct time. I haven't seen any other changes or problems but I'm sure the experts on this board will post them.

These problems should be resolved until the next upgrade. :rolleyes:

Thanks Dish! :)
 
fs2685

fs2685

SatelliteGuys Family
CochiseGuy said:
Yeah, what is with this 'clock problem'? I have a 811 just installed about 2 months ago. I just checked, and it still has software 334.

In just the last week or two I've had problems with the 811 not keeping the correct time. Seems to lose from 1/2 to 1 hour per day. I found that if I click the "Dish Home" button that when it download that application, it corrects & re-sets the time. But, it's still annoying, and strange that it appeared just in the last week or two. Otherwise, now problems.

The time loss occurs when you are tuned to OTA channels. As soon as you tune to a satellite channel it updates. Same is true for EPG info. After an hour or two on an OTA channel I start getting "No information available" listing on the program guide.
 
dougruss

dougruss

Retired and Loving it !
Pub Member / Supporter
I too took the Download today................now everytime I tune to one of my OTA Channels ( 11.1) it locks up !! :(
Have to do either a Hard or Soft Re-Boot to get the Receiver working again....but as soon as I try Channel 11.1 (OTA-HD) this piece of Shiit Locks up again !!


Why...why did I accept that frigin Download ??? Just f-n STOOPID !!!!:mad:
 
Wdam33

Wdam33

SatelliteGuys Pro
Oct 29, 2003
195
7
Louisville, KY
Good to hear that the component output stuff may be fixed. I just checked and I'm still on 3.34. Hopefully, I'll get it late tonight or tomorrow.

Mark
 
R

rocatman

SatelliteGuys Pro
Nov 28, 2003
1,050
7
dougruss said:
I too took the Download today................now everytime I tune to one of my OTA Channels ( 11.1) it locks up !! :(
Have to do either a Hard or Soft Re-Boot to get the Receiver working again....but as soon as I try Channel 11.1 (OTA-HD) this piece of Shiit Locks up again !!


Why...why did I accept that frigin Download ??? Just f-n STOOPID !!!!:mad:

You may want to try manually deleting this channel and then adding it back in but you need to know the actually channel number that it is broadcast on. Otherwise, you could try to do a rescan of all your digital channels and see if that works.
 
dougruss

dougruss

Retired and Loving it !
Pub Member / Supporter
rocatman said:
You may want to try manually deleting this channel and then adding it back in but you need to know the actually channel number that it is broadcast on. Otherwise, you could try to do a rescan of all your digital channels and see if that works.


I went ahead and Deleted that Channel ( 11-1)completly....did a Soft Re-Boot,then went back and added it again. Same problem !:(
Maybe I'll try again later on and see what happens?

Thanks for the tip !
 
Weezknight

Weezknight

SatelliteGuys Pro
Jan 10, 2006
628
0
Philly 'Burbs, PA
This past weekend my 811 started doing that. Only if I "key in" the channel, though. If I switch to it using the guide (which I do 90% of the time anyway) everything is okay.
 
N

nospam

Active SatelliteGuys Member
Jan 13, 2006
16
0
component washed out colors remain after 3.35 upgrade - haven't noticed any differences in regard to that bug.
 
M

mb1058

SatelliteGuys Family
Dec 1, 2005
57
0
Campbell, Ca
Another fix or "feature enhancement" in 3.35 is the ability to put in single digits for single digit channels. You now put in 7 for 7 instead of 007. My wife loves this change.
 
Carl B

Carl B

Supporting Founder
Supporting Founder
Dec 13, 2003
920
0
Arvada, CO
I got P3.35 sometime after 2/24/06 (I went on vacation and it was loaded when I returned). Still getting a lot of the No Info glitch in the EPG (the problem E* fixed over a year ago, but brought back w/ P3.34).

I like the simplified channel dial-up for locals and for me, it appears that the "washed-out" PQ via Component video has been brought back to where it was or at least to a good setting. Two steps forward, one step back. The E* software cha cha!
 
X

xion29

Member
Jan 3, 2006
6
0
Santa Clara, CA
I got another problem after the update. Some of the channels will have no audio when I initially switch to them. I need to switch to another channel and switch back to get the audio.
 
Carl B

Carl B

Supporting Founder
Supporting Founder
Dec 13, 2003
920
0
Arvada, CO
xion29 said:
I got another problem after the update. Some of the channels will have no audio when I initially switch to them. I need to switch to another channel and switch back to get the audio.

I haven't seen that, but it is another "old" 811 problem that could be returning. Maybe it is two steps forward and two steps back!
 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top