G16, 99ºw .. WAPA, VI, PR feeds

Status
Please reply by conversation.
putney

putney

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Aug 12, 2009
854
6
St Louis, missouri
I was gone for a week and after looking at my channel list discovered that on C-Band that WAPA (3735 H) and the Virgin Island Feeds (3845 H) aren't tuning in on my Azbox.

Can anyone confirm these to be up?

I'm getting channels on 3820V on G16, so I know I'm pointed right. And I'm getting Horizontal feeds on other sats, so I'm thinking they are down.

Thanks
 
M

Mr Tony

SatelliteGuys Pro
Supporting Founder
Nov 17, 2003
306
54
Mankato, MN
yep they're both kinda lower than normal signal quality wise but they are working just fine in MN :)
 
putney

putney

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Aug 12, 2009
854
6
St Louis, missouri
yep they're both kinda lower than normal signal quality wise but they are working just fine in MN :)

That might explain it. I'm using my 84e mini bud. The VI feeds were fringe, but WAPA was always in the 60s on my Az.
 
John Popper

John Popper

SatelliteGuys Pro
Dec 11, 2009
788
5
Central Mexico
I still can't get any audio (AC3 or normal) on that WAPA channel, can someone confirm if they get audio?
 
M

Mr Tony

SatelliteGuys Pro
Supporting Founder
Nov 17, 2003
306
54
Mankato, MN
Is wapa still there? i couldn't get it last night on the azbox
 
B.J.

B.J.

SatelliteGuys Pro
Oct 15, 2008
2,029
1
Western Maine
what's the audio PID ? the ones listed on Lyngsat/The List and the Skyvision list doesn't work for me

36 is AC3 38 is MPEG Both work with VLC

For some reason, 38 is listed first in the PMT, but that shouldn't affect anything.
 
Status
Please reply by conversation.

Similar threads

carlospr43
Replies
1
Views
724
brentb636
brentb636
JFOK
Replies
1
Views
2K
pro96
pro96
danristheman
  • Locked
Replies
4
Views
596
carlospr43
carlospr43

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Top