Problem with log-in on this site!

Status
Please reply by conversation.
A

Ace

Thread Starter
Active SatelliteGuys Member
Sep 9, 2003
24
0
San Jose, Ca.
For no apparent reason, each time I exit the internet and then get back on this site, I have to log in again. This started happening yesterday(10-29-03) and I'm at a loss as to why. I log in and check the "log me on automatically each visit" box, then exit the internet and get right back on this site and it wants me to log in again. Anyone having the same problem? It's driving me nuts, no other site I visit gives me this problem. Strange! :?
 
rtt2

rtt2

Supporting Founder
Supporting Founder
Sep 8, 2003
903
0
I have had this problem all the time. Scott said to erase old cookies. I did that and it still does not work.
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,683
20,224
Newington, CT
Make sure your coming in at http://www.satelliteguys.us and not http://satelliteguys.us

If it has been working for you fine up until yesterday clearing your cookies will probably fix it for you though. :)
 
A

Ace

Thread Starter
Active SatelliteGuys Member
Sep 9, 2003
24
0
San Jose, Ca.
Thanks, Scott. Clearing my cookies seems to have worked. Man I had a lot of sites to re-log into again. Good thing I keep track of all my user names and passwords.
 
Status
Please reply by conversation.

Similar threads

ROLLTIDE
Replies
2
Views
1K
ROLLTIDE
ROLLTIDE
ronfelder
Replies
3
Views
1K
Van
Geronimo
Replies
2
Views
922
Geronimo
Geronimo
navy8ball
  • Locked
Replies
1
Views
1K
jrfuda
jrfuda
Juan
Replies
42
Views
4K
LonghornXP
L

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top