The Offical Release Notes for the 622 L3.55

goaliebob99

goaliebob99

Thread Starter
SatelliteGuys Master
Supporting Founder
Aug 5, 2004
14,482
518
-.-. .... .. -.-. .- --. ---
Just got these in from dish :)

622 Software L3.55 Release Notes

Here you go:
New pre-configured HD favorites listing.
Audio/Video performance improvements.
Fixes for unnecessary self reset conditions.

and thats it :)
 
Darkman

Darkman

SatelliteGuys Pro
Sep 8, 2003
415
0
You have anything on this one Goalie: "7100/7200 1.28P 2/14/2006"?

Stonecold at other forum was asking for release notes on this one .. for a long time already :)
 
V

voripteth

SatelliteGuys Pro
Oct 20, 2005
306
3
Aurora, IL
I read on the "other site" that L355 may be rolled back to the previous version. Has anyone been able to verify this?
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,849
20,627
Newington, CT
I have heard the same thing. I have not been given a reason for the rollback though.
 
V

voripteth

SatelliteGuys Pro
Oct 20, 2005
306
3
Aurora, IL
Scott Greczkowski said:
I have not been given a reason for the rollback though.

There certainly are numerous bugs reported about audio problems introduced with L355. Everything from frequent audio dropouts to all sound missing. Of course perhaps you're just saying that you haven't heard if this is Dish's response to those bugs.
 
J

jsanders

SatelliteGuys Pro
Dec 4, 2003
411
0
It is so strange. I've had no problems at all. In fact, my 622 works as reliably as my 942 did. How do those with troubles have their audio connected?

I've got mine setup with the toslink connector set to default settings.

I was having a lipsync issue, and went to the audio sync preferences. I set it to Standard Definition, and the audio syncs great. It is the opposite setting from what I thought would work (seems mislabeled), but no issues.

I haven't seen any dropouts.

I wonder why some have trouble and others don't.
 
M

M Sparks

SatelliteGuys Pro
Sep 15, 2005
1,946
1
jsanders said:
It is the opposite setting from what I thought would work (seems mislabeled), but no issues. I wonder why some have trouble and others don't.

Maybe that's the fix...labeling it properly.

A lot of us would consider something that works the opposite of how it's supposed to a "problem." :)
 
V

voripteth

SatelliteGuys Pro
Oct 20, 2005
306
3
Aurora, IL
For my, the audio problem is with the HDMI connection. I have frequent audio dropouts. There is still audio stuttering and buzzing which seems to be a problem decoding the MPEG stream.
 

Similar threads

tsduke
Replies
6
Views
1K
2extreme
2extreme
RandallA
Replies
27
Views
5K
dmmsturm
D
Scott Greczkowski
Replies
33
Views
6K
BobaBird
B
Scott Greczkowski
Replies
87
Views
8K
Dirtydan
Dirtydan

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Top