triple LNB install

Status
Please reply by conversation.
S

stillersnc

Thread Starter
New Member
Sep 26, 2004
1
0
Help!

After several hours on the roof, I was able to get signals for A, B, and C. The problem is that I have not been able to get any pair of the signals at once. If I have a 95 on A, I get 0 on B and C.

I have the integrated triple LNB and built-in multiswitch. Is this most likely a connection issue or a line of sight issue. The fact that I have been able to get signals on all 3 tells me it seems to be a connection issue but, although the dish is roof mounted, I do have trees extending 30-45 degress higher.

Rec settings (giving a 95 signal on A currently)
azimuth 227ish; elevation 37; tilt 55.
 
al

al

Supporting Founder
Supporting Founder
Jan 3, 2004
484
42
Montgomery City, MO
Sounds to me that your elevation setting for your dish is incorrect. You are most likely tuning the 101 WL location with either the 110 or 119 part of the triple LNBF. Make sure your mast is COMPLETELY PLUMB, then set your elevation to the suggested setting. Slowly move the dish antenna through the arc until you receive signal lock. Adjust for peak signal strength.

Al
 
0

022266

SatelliteGuys Guru
Apr 25, 2004
124
0
North Carolina
Where are you located?

Is your Mast Level?

Is the receiver set up on Mulit Sat option?
 
Status
Please reply by conversation.

Similar threads

C
Replies
5
Views
3K
PSB
billbillw
Replies
11
Views
7K
billbillw
billbillw
A
Replies
7
Views
1K
Enforcer
Enforcer
A
  • Locked
Replies
14
Views
4K
dishjockey
D
J
Replies
4
Views
4K
Jimbo
Jimbo

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Top