Tuning to B1G Network causes guide issues

eichenberg

SatelliteGuys Pro
Feb 6, 2012
229
45
Colorado Springs, CO
Whenever I expand the B1G Network channels it causes issues with my guide. Specifically, my local news channel shows as the description in the right hand thumb view and all my local channels disappear from the guide. My locals are channels 05-57. When I expand they no longer show up and my guide starts at 105 USA Network after the B1G channels. It is quite annoying as I have to exit the guide and go back in to fix it. Anyone else have this issue? See pic.
20211027_170517.jpg
 

tanman

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Nov 4, 2006
226
204
I've had a similar issue but I haven't had my Hopper 3 that long so I can't replicate the problem every time.I have 3 named guides.The problem happens intermittently on whatever the last guide is-in this example guide 3.If I delete guide 3 then it happens in guide 2.
The problem is if I look at the PAC 12(similar area to BIG10) the guide freezes and I have to exit.Like I said it's intermittent so I haven't been able to figure out the exact point where the guide locks up.
Perhaps you could create a "list 2" and see what happens?
 

bookworm370

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Jul 11, 2009
823
376
Columbus, Ohio
I have that problem as well, I think it's a bug in the software.

If you expand the Big 10 and then scroll down (into the single digit channels) and back up again, you'll see them all. They have a bug when the expand and it overlays stuff in that screen. Scrolling away and back again put's it all back. Classic case of screen buffer overlay.

Again, I'm not holding my breath for a fix.
 
  • Like
Reactions: TheKrell and tanman

rip77

SatelliteGuys Family
Jul 14, 2021
59
64
United States
I have that problem as well, I think it's a bug in the software.

If you expand the Big 10 and then scroll down (into the single digit channels) and back up again, you'll see them all. They have a bug when the expand and it overlays stuff in that screen. Scrolling away and back again put's it all back. Classic case of screen buffer overlay.

Again, I'm not holding my breath for a fix.
Almost definitely correct with it overlaying... you can call and try to get the issue escalated, but good luck.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top