satmex 5 and 6

Discussion in 'The FTA Shack' started by free1965tv, Aug 30, 2008.

  1. free1965tv

    free1965tv Thread Starter PIT MEMBER

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Posts:
    9
    Likes Received:
    0
    Can someone tell me if I can get satmex 5 and 6 with 33" in Toronto
     
    #1
  2. Iceberg

    Iceberg We're here....RUN!!!!
    Supporting Founder

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Posts:
    92,022
    Likes Received:
    253
    not much on Satmex 5 KU Band

    Satmex5 is tough in northern states. Its pretty weak. But S6 works great here in Minnesota with a 30" dish
     
    #2
  3. free1965tv

    free1965tv Thread Starter PIT MEMBER

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Posts:
    9
    Likes Received:
    0
    I looked at the footprint for satmex 6 Ku2. It does not look like it covers Toronto :-(
     
    #3
  4. Keith Brannen

    Keith Brannen Active SatelliteGuys Member

    Joined:
    Jun 2, 2006
    Posts:
    1,286
    Likes Received:
    4
    According to the Lyngsat map, supposedly I am also outside the footprint here in Southern Ontario, yet when I was doing a test with my Starchoice 75e dish I was able to get it with good quality (and I wasn't trying to peak the dish for it). With a 33 inch dish you might be able to get it, only thing to do is try it and see. Good luck!
     
    #4

Share This Page

VigLink badge
Sucuri