A new issue with my 811 (1 Viewer)

pigskintoads

Thread Starter
Active SatelliteGuys Member
Sep 22, 2003
22
0
After the long wait, I final have my 811. So far I think it sucks. Let me tell you why...
I have a Dvi and a s-cable connected to my JVC 56wp30. About every 15 to 20 seconds the screen flickers. When I called Dish about this they told me that the system is "rescanning". What does this mean? It is very annoying. I have noticed that it only happens with SD stations and not the HD ones. How can I stop this? It has gotten to the point that I want to disconnect and go back to my 301. Is this a software issue? Or is my TV not part of their thinking?
 

glenn z

SatelliteGuys Guru
Dec 3, 2003
141
0
i haven't noticed this in the 10 days I've had it hooked up. I'm only running DVI. Maybe S-video problem?
 

pigskintoads

Thread Starter
Active SatelliteGuys Member
Sep 22, 2003
22
0
Do you feel this could be a tv issue. It soes it both on the DVI and S. Do different TV's react differently to the source output?
 

pigskintoads

Thread Starter
Active SatelliteGuys Member
Sep 22, 2003
22
0
Could you put on fox news and stare at the screen for me. It is most noticeable towards the top. It happens every 15 to 20 seconds. maybe I have a bad box?
 

Petemc11

SatelliteGuys Family
Dec 2, 2003
106
0
I have a vertical shift every 20 seconds or so.It's small, but noticeable.Also,I see a hue shift about as often.All this on svideo or component.Not on DVI.
 

Users who are viewing this thread

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top