HDMI on 411

S

stellar832000

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Nov 3, 2005
171
0
San Antonio
Does anyone know how to get the HDMI to work on the Dish 411 receiver, I have gotten my componet to work just fine but when I hook up my HDMI my TV gets no signal, is there a setting I need to change or is it something I should call Dish about? Anyone have any tips or advice?

P.S. I know there is nothing wrong with my cable becuse it was working fine on my old HD receiver.
 
jscud

jscud

SatelliteGuys Pro
Dec 25, 2005
310
42
Central NH
stellar832000 said:
Does anyone know how to get the HDMI to work on the Dish 411 receiver, I have gotten my componet to work just fine but when I hook up my HDMI my TV gets no signal, is there a setting I need to change or is it something I should call Dish about? Anyone have any tips or advice?

P.S. I know there is nothing wrong with my cable becuse it was working fine on my old HD receiver.

Sounds like your 411 is at fault. The HDMI port on my 411 works fine but some VIP211/411 receiver owners have reported a problem losing video and/or audio. Try a cold reset of your receiver. If that does not solve your problem, call Dish.

John
 

Similar threads

arty100
Replies
1
Views
1K
teachsac
teachsac
A
Replies
6
Views
2K
SatinKzo
SatinKzo
Tom Bombadil
Replies
18
Views
4K
m3ksh33p
M
dishcomm
Replies
9
Views
3K
dishcomm
dishcomm
hhkr
Replies
21
Views
2K
BrettTRay
BrettTRay

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top