HR2x / R22 CE Release 3/5 (1 Viewer)

Register Today to see less ads! It's Free!

jcrandall

Thread Starter
Proud Staff Member
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Apr 3, 2005
10,899
369
Central Michigan
Systems in this CE
HR20-100 • HR20-700
HR21-100 • HR21-200 • HR21-700
HR22-100 • R22-100 • R22-200
HR21Pro • HR23-700

Window of opportunity to download:
Friday, March 5, 2010 11:00PM - 2:30AM ET
Saturday, March 6, 2010 11:00PM - 2:30AM ET

Risk Level for this Download: Very High Risk

New features
None for this release

Improved/Updated
Under the hood

Notes
Multi-Room-Video activation requires MRV Beta Opt in from the Multi-Room Setup Screen.
This CE will remove your guide cache. Please allow up to 24 hrs to restore your full 14 day guide.
You will lose your guide cache when reverting from CE to national.
Please do not report sluggish issues or missing search results within the first 12 hours after download.
 
Register Today to see less ads! It's Free!

jcrandall

Thread Starter
Proud Staff Member
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Apr 3, 2005
10,899
369
Central Michigan
Previous Updates:

Improved/Updated
CE:22:01 (0x039E) High Risk
Under the hood
MRV Autocorrection
MRV playback
CE:22:02 (0x03A1) High Risk
Under the hood
CE:22:03 (0x03A5) High Risk
Under the hood
CE:22:04 (0x03A6) High Risk
Under the hood
Smart Search Improvements
CE:22:05 (0x03A8)
Under the hood
 

Bodo Fenrirsson

SatelliteGuys Master
Pub Member / Supporter
Jul 21, 2009
14,068
2,603
Grovetown,GA
I did the download last night & I notice today on both of my HD DVRs(HR23-700 & HR22-100,both hooked up by HDMI) that when I turn on my TVs hooked up to both boxes,I get "No Signal" from both boxes. If I jiggle the HDMI cables or change the channels on both boxes,I get a picture. I have no problem with sound,because I have both of my HD DVRs hooked up to receivers with a digital coaxial cable each. I did a hard reset on both boxes. I just checked on of my boxes,& it still says "No Signal" when I turn my TV back on. I get picture if I change the channel.
 

mlbfans

SatelliteGuys Pro
Aug 27, 2007
293
1
Waunakee, Wisconsin
I noticed last Saturday, after downloading 0x3ae, I have noticed that occasionally when I turn on the receiver, it makes a pinkish picture with no sound. If I cycle through the input button, the picture goes to normal.
 
Register Today to see less ads! It's Free!

Users who are viewing this thread

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top