HR34 problems

Status
Please reply by conversation.
D

drainsurgeon007

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Apr 13, 2012
104
0
Have HR34 and Hr24 with swm16 multiswitch PI29 and bbdeca the 34 freezes and skips. I can move it upstairs. And it works fine the freezing is only on VOD. Any help is appreciated.

Sent from my iPad using SatelliteGuys
 
Hutch1814

Hutch1814

SatelliteGuys Pro
Jun 18, 2011
2,384
70
Indiana
drainsurgeon007 said:
Have HR34 and Hr24 with swm16 multiswitch PI29 and bbdeca the 34 freezes and skips. I can move it upstairs. And it works fine the freezing is only on VOD. Any help is appreciated.

Sent from my iPad using SatelliteGuys

Still haven't fixed the issue? Reset it and force a download
 
D

drainsurgeon007

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Apr 13, 2012
104
0
Have done that numerous times it works fine upstairs but not with my HT setup which is downstairs why would it work in one place and not another?

Sent from my iPad using SatelliteGuys
 
Hutch1814

Hutch1814

SatelliteGuys Pro
Jun 18, 2011
2,384
70
Indiana
drainsurgeon007 said:
Have done that numerous times it works fine upstairs but not with my HT setup which is downstairs why would it work in one place and not another?

Sent from my iPad using SatelliteGuys

Because the cable running to that area is bad possibly or the port on the splitter is bad. Did you unhook the deca and run it as standalone SWM to see if that changes anything?
 
D

drainsurgeon007

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Apr 13, 2012
104
0
Yes i did connected that way it says no internet connection

Sent from my iPad using SatelliteGuys
 
T

texasbrit

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Apr 12, 2006
3,648
360
This is one of the issues regularly reported re the HR34. The software is still full of bugs.
 
flyover

flyover

Active SatelliteGuys Member
May 31, 2011
17
0
Columbia, MO
Me too...

Wanted to chime in and say I'm experiencing the same thing with my HR34. I tried removing the deca and wiring the internet through with Cat 6 into the HR 34 (through a router and switch) and still does it. Another problem I've notice once in a while is that a scheduled recording (Not VOD) will start half way through the program. One hour into a 2 hour movie for example. Haven't figured out why either is happening. I haven't gotten analytical about it to see if it happens all of the time, or to see if it has to do with the router or switch before the deca or HR34. I guess I'll watch this thread to see if a solution is found. Anything we can do to communicate with DTV about this? Has this been reported in the "Cutting Edge" program?
 
Status
Please reply by conversation.

Similar threads

RandallA
  • Locked
Replies
58
Views
5K
RandallA
RandallA
30rock
  • Locked
Replies
1
Views
696
DVDDAD
DVDDAD
jragan
Replies
0
Views
506
jragan
jragan
M
Replies
38
Views
5K
Jam3s
J
G
Replies
31
Views
3K
george99
G

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top