I'm logged in and I'm getting viglinks again...

Discussion in 'SatelliteGuys Support Center' started by Jim S., Jul 26, 2018.

  1. Jim S.

    Jim S. Topic Starter When someone asks you if you're a god, you say yes
    Lifetime Supporter

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    4,982
    Likes Received:
    422
    Location:
    FN11od
    Anybody else?
     
  2. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Scanning the Skies!
    Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    96,116
    Likes Received:
    10,654
    Location:
    Newington, Connecticut
    I am on the road and have not changed anything. But I will check it when I get a chance.


    Sent from my iPhone using the SatelliteGuys app!
     
  3. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Scanning the Skies!
    Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    96,116
    Likes Received:
    10,654
    Location:
    Newington, Connecticut
    I have gone through the system and see nothing... but as I mentioned in the other thread it appears the caching got messed up which could have caused this as well.

    Hopefully you are not seeing it now. :)
     
    charlesrshell likes this.
  4. DWS44

    DWS44 SatelliteGuys Master
    Supporting Founder

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Posts:
    6,093
    Likes Received:
    2,935
    Location:
    Rock Hill, SC
    I was seeing them too, and Scott's fix seems to have fixed this as well!
     
  5. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Scanning the Skies!
    Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    96,116
    Likes Received:
    10,654
    Location:
    Newington, Connecticut
    phew!
     
    charlesrshell likes this.
  6. Jim S.

    Jim S. Topic Starter When someone asks you if you're a god, you say yes
    Lifetime Supporter

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    4,982
    Likes Received:
    422
    Location:
    FN11od
    I'm still getting them. Should I dump my browser cache, or is the cache you're talking about on the server side?
     
  7. harshness

    harshness SatelliteGuys Master

    Joined:
    May 5, 2007
    Posts:
    13,950
    Likes Received:
    1,481
    Location:
    Salem, OR
    I'm getting them as of 18:10 EDT.
     
  8. DWS44

    DWS44 SatelliteGuys Master
    Supporting Founder

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Posts:
    6,093
    Likes Received:
    2,935
    Location:
    Rock Hill, SC
    Weird...I never saw any on my work machine after Scott's server work, and now, back home, I'm still not seeing any like I was last night. That's on Chrome.
     
  9. TheForce

    TheForce SatelliteGuys Master
    Supporting Founder

    Joined:
    Oct 13, 2003
    Posts:
    26,175
    Likes Received:
    5,762
    Location:
    Earth
    Still getting them here. I posted another thread about this. Seems it is only happening for me on Satelliteguys threads. I'm not seeing them on Facebook, AVSForum or several video editing forums so it seems the issue is on Satelliteguys end.

    Maybe unrelated but I'm also getting ads in the private conversations section. Never used to.
     
  10. harshness

    harshness SatelliteGuys Master

    Joined:
    May 5, 2007
    Posts:
    13,950
    Likes Received:
    1,481
    Location:
    Salem, OR
    As evidenced by the inserted link under the word "video" in your post.

    edit: and my post too!
     
  11. DWS44

    DWS44 SatelliteGuys Master
    Supporting Founder

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Posts:
    6,093
    Likes Received:
    2,935
    Location:
    Rock Hill, SC
    ...and yet none here:

    upload_2018-7-27_21-30-41.png

    I wonder what is different? Theme-related somehow?
     
  12. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Scanning the Skies!
    Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    96,116
    Likes Received:
    10,654
    Location:
    Newington, Connecticut
    Pub Members should not see them. I logged into various test accounts and did not see them and tried it on other browsers.
     
    DWS44 likes this.
  13. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Scanning the Skies!
    Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    96,116
    Likes Received:
    10,654
    Location:
    Newington, Connecticut
    KE4EST likes this.
  14. Jim S.

    Jim S. Topic Starter When someone asks you if you're a god, you say yes
    Lifetime Supporter

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    4,982
    Likes Received:
    422
    Location:
    FN11od
    Still getting them, for example in Post #10 above. I'm using Firefox full time but I just fired up Chrome which I haven't used in months and it comes up just the same there too.
     
  15. Jim S.

    Jim S. Topic Starter When someone asks you if you're a god, you say yes
    Lifetime Supporter

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    4,982
    Likes Received:
    422
    Location:
    FN11od
    Ding ding ding, we have a winner! I've been using the Classic theme. I switched to Camo and they don't show up there (at least not yet...)
     
    TheForce, charlesrshell and DWS44 like this.
  16. navychop

    navychop Member of the Month - July 2014!
    Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Jul 20, 2005
    Posts:
    44,887
    Likes Received:
    9,880
    Location:
    Northern VA
    None of that in the Reader app.


    Sent from my iPhone using the SatelliteGuys app!
     
  17. TheForce

    TheForce SatelliteGuys Master
    Supporting Founder

    Joined:
    Oct 13, 2003
    Posts:
    26,175
    Likes Received:
    5,762
    Location:
    Earth
    Fixed it for me too. I was using classic. Tested several others and they are clean. Just have to get used to a different look.
     

Separate names with a comma.

More...