Some threads are not displaying

Status
Not open for further replies.

RandallA

Thread Starter
Supporting Founder
Supporting Founder
Dec 13, 2004
10,556
68
San Francisco Bay Area
Did a search and got the results but some of the threads shown in the results are not there. Got "Page cannot be displayed". I tried it in the Dish Network and Directv forum.

I just tried some regular threads and they are not displaying either.

Yes, I got the message that I'm on the new server.
 

gdarwin

Supporting Founder
Supporting Founder
Lifetime Supporter
Feb 9, 2005
4,297
110
Lousville, KY
I have to hit the threads multiple times to get them to come up. Click on the green button - nothing comes up, but it will mark the thread as read.
 

Mr Tony

SatelliteGuys Pro
Supporting Founder
Nov 17, 2003
443
179
Mankato, MN
started a little bit ago here too

I cleared cookies & cache but lots of threads get "page not dispalyed"
 

NightRyder

1978 Y88 T/A 6.6 4 spd 1978-2020 RIP
Supporting Founder
Sep 9, 2003
3,545
8
NW Oregon
gdarwin said:
I have to hit the threads multiple times to get them to come up. Click on the green button - nothing comes up, but it will mark the thread as read.

Same here, just keep getting blank pages, I'm Using Firefox/1.5.0.4


NightRyder
 

DishDave

Supporting Founder
Supporting Founder
Sep 16, 2003
898
9
The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Click the Refresh button, or try again later.

If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.

To check your connection settings, click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Connections tab, click Settings. The settings should match those provided by your local area network (LAN) administrator or Internet service provider (ISP).
See if your Internet connection settings are being detected. You can set Microsoft Windows to examine your network and automatically discover network connection settings (if your network administrator has enabled this setting).
Click the Tools menu, and then click Internet Options.
On the Connections tab, click LAN Settings.
Select Automatically detect settings, and then click OK.
Some sites require 128-bit connection security. Click the Help menu and then click About Internet Explorer to determine what strength security you have installed.
If you are trying to reach a secure site, make sure your Security settings can support it. Click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Advanced tab, scroll to the Security section and check settings for SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0.
Click the Back button to try another link.
 

NightRyder

1978 Y88 T/A 6.6 4 spd 1978-2020 RIP
Supporting Founder
Sep 9, 2003
3,545
8
NW Oregon
We are trying to report a problem with the site. We really don't need surfing the web 101. ;)


Blank page when using Firefox. "Page Not Found" when using IE 6....

NightRyder
 
Last edited:

Jimbo

SatelliteGuys Master
Lifetime Supporter
Jul 14, 2005
66,396
5,543
NW Ohio - Buckeye Country
NightRyder said:
Same here, just keep getting blank pages, I'm Using Firefox/1.5.0.4

I too am having the same trouble using Firefox as well.
(sometimes the therad shows up, other times not)
No data found when using Netscape 7

Jimbo
 
Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who Read This Thread (Total Members: 1)

Latest posts

Top