Trouble Using this Forum

Status
cyberham

cyberham

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Jun 16, 2010
4,199
2,432
Nova Scotia
For a few weeks, I've noticed that using this forum has become troublesome. When using my PC, I use Internet Explorer 8 with Vista Home Premium. I cannot edit threads once I create them, but I used to do that all the time. I cannot upload photos using either IE8 or Mozilla Firefox. I don't think IE8 ever allowed me to do this, but Firefox always used to allow this. I notice that there seems to be so much code (or something!) downloading every time I change threads that it is painful to look at many threads. Sometimes my computer hangs due to this symptom.The whole experience is painful.I don't have a virus or spybot since I monitor and scan for this constantly. What I describe is a symptom of only this forum. I regularly use two other satellite forums without any of these problems.Has something changed here in the last month or so?
 
KE4EST

KE4EST

SatelliteGuys Is My Second Home
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Lifetime Supporter
Aug 9, 2004
26,345
6,600
EM75xb
I moved this to the Operations Center so that Scott might see it faster. Scott the OP is talking about the FTA main forum.
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,703
20,265
Newington, CT
Simple solution is to stop using ie. as it has a number of issues with our forum software. Issues that vBulletin does not want to fix. :(

Every day I am getting closer and closer to switching away from vbulletin.


Posted Via The SatelliteGuys Reader App!
 
KE4EST

KE4EST

SatelliteGuys Is My Second Home
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Lifetime Supporter
Aug 9, 2004
26,345
6,600
EM75xb
I know it is sad I have always been a fan of vB for many sites...but I think it is time to move on.....such crap what they have turned to.
 
eurosport

eurosport

In Dave Grohl We Trust!
Supporting Founder
Mar 31, 2008
6,862
309
North Florida
I have Vista Home Premium with IE-9 and have no trouble. Maybe if the OP moves from IE 8 to 9 it would help?
 
cyberham

cyberham

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Jun 16, 2010
4,199
2,432
Nova Scotia
I'm a long-time user of Firefox. It worked well for me for years. Then about a year ago it caused total lockups of my PC and major trouble. I moved to IE. Maybe I should go back to Firefox since they are many versions along the path and maybe it will work well once again. I never knew IE9 could be used with Vista. I'll investigate that. I'll try the suggested satelliteguys changes too.

Added: Installed IE9. Also, will go back to using Firefox 24.0 for a while to see how that works. Edited to switch off Enhanced Attachment Uploading.
 
Last edited:
navychop

navychop

Member of the Month - July 2014!
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Jul 20, 2005
54,077
19,345
Northern VA
[strike]BASIC[/strike] Vista is a fatal disease.
 
Status

Similar threads

O
Replies
4
Views
1K
TNGTony
TNGTony
Blindowl1234
Replies
20
Views
2K
AnthonyG
AnthonyG
S
Replies
4
Views
764
Scott Greczkowski
Scott Greczkowski
D
Replies
15
Views
2K
whitewolf8214
whitewolf8214
B
Replies
6
Views
1K
Mr Tony
M

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top