Where did the Time of Posts go???

Status
Darkman

Darkman

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Sep 8, 2003
415
0
I thought i saw it earlier...

But now it is non-existant...

Where did the Time of Posts go? (each post for me doesn't have the time it was posted...)
Nor on main Forum's page on the Right Side..
:oops:
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,694
20,251
Newington, CT
I see above the message

Posted: 08 Sep 2003 08:35 pm Post subject: Where did the Time of Posts go???

TIme is there for me. :)
 
n1wbd

n1wbd

Silent Key - RIP 1/2/2012
Supporting Founder
Sep 7, 2003
826
0
Grafton,NH
I'm not getting time of post either Scott.
Bob
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,694
20,251
Newington, CT
Hmm below is a picture of what I am seeing.

Are you not seeing this?

If so I will look into it tommorow morning. (Hmm my Dish Network just went out wierd! It's not raining here.)
 
James

James

2004 NL MVP
Supporting Founder
Sep 6, 2003
342
4
I see it Scott.
 
G

Guest

Guest
Time is OK everywhere now..
Even in the Main Topics/Subtopics themselves :)
 
Darkman

Darkman

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Sep 8, 2003
415
0
Geeze..long nite..
It was me twice above..
I didn't even notice that i wasn't logged in :(
 
B

Bill R

SatelliteGuys Pro
Supporting Founder
Sep 8, 2003
364
0
Instead of the time I am seeing

Posted: 3 Post subject: Where did the Time of Posts go???

ALL the posts have the "3" instead of the time.
 
James

James

2004 NL MVP
Supporting Founder
Sep 6, 2003
342
4
Thats weird. Just in this thread or all of them?
 
n0qcu

n0qcu

Supporting Founder
Supporting Founder
Sep 7, 2003
4,930
1,518
Earth
BillR
Go to profile & check the line:

Date Format:

Make sure is - D M d, Y g:i a

I bet yours says 3
 
B

Bill R

SatelliteGuys Pro
Supporting Founder
Sep 8, 2003
364
0
n0qcu said:
BillR
Go to profile & check the line:

Date Format:

Make sure is - D M d, Y g:i a

I bet yours says 3
Kevin,

Thanks. It was "3" and changing it to what you posted fixed it. I think some people are getting the "3" by default when they register or when they change the time to their time zone.

And for those trying to set the time for their time zone the setting for the ET zone is GMT - 4 hours and for the PT zone it is GMT -7.
 
silversurfer

silversurfer

Supporting Founder
Supporting Founder
Sep 8, 2003
1,147
1
Las Vegas, Nevada
I actually had a 1. Something weird is happening because I never changed it. I pasted the correct information in and all is well.
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,694
20,251
Newington, CT
Let me see what I can do about this. :)
 
Stargazer

Stargazer

Supporting Founder
Supporting Founder
Sep 7, 2003
16,565
340
Western WV
Mine has been saying "Posted: 1" and I have never seen the time on mine. I remember seeing D M d, Y g:i a or something similar to that somewhere, maybe it was the letters that you had to punch in to make sure you was not a bot coming on here.
 
S

SlicerMDM

SatelliteGuys Guru
Sep 7, 2003
132
2
Same here. I noticed my time everywhere was "1" after I changed the GMT setting.
 
Stargazer

Stargazer

Supporting Founder
Supporting Founder
Sep 7, 2003
16,565
340
Western WV
I also looked in the User Profile and noticed 1 in there and put D M d, Y g:i a in the Time Format to replace the 1 and that fixed the problem for me as well. D M d, Y g:i a should be put in the Time Format by default.
 
Status

Similar threads

gpflepsen
Replies
6
Views
1K
gpflepsen
gpflepsen
cosmo_kramer
Replies
2
Views
599
cosmo_kramer
cosmo_kramer
Cascade
Replies
26
Views
2K
Mark_AR
Mark_AR
8
Replies
3
Views
911
Mr Tony
M

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top