WTVD 11 Issues in Raleigh Area?

Pakbackr

Pakbackr

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
My satellite provided WTVD 11 HD feed was a blank yellow screen this morning (not the typical, "sorry, we have lost reception" screen). I also seemed to have problems holding the signals of other satellite provided HD signals, but they all had the reception error screen. Just wondering if anyone else in the Raleigh area had such issues? I am at work now, so I don't know if it is a continuing problem. I checked multiple TVs and the problem was across receivers...definitely a bad feed. Just don't know if it is a problem with my dish or the sat signal.
 
jeffcustom

jeffcustom

SatelliteGuys Family
Jan 19, 2008
68
0
I had the same problem this morning on ABC 11 (HD only). But it is up and working fine now.
 
jeffcustom

jeffcustom

SatelliteGuys Family
Jan 19, 2008
68
0
Yes it is, I like channel 11 better than 5.
 
ibleedblue

ibleedblue

SatelliteGuys Family
Mar 30, 2004
66
0
Garner, NC
You're getting your HD locals from E* and not from an antenna, right? I get my locals from an antenna in the attic. I'm about 11.5 miles from the three towers and on windy days (like yesterday), channel 5 will drop all the time because the towers are swaying so much. When the channels I get over the antenna drop, I get the yellow screen instead of the normal signal lost screen.
 

Similar threads

Pakbackr
Replies
5
Views
2K
NetWhiz
N
Pakbackr
Replies
6
Views
3K
toadfannc
T
T
Replies
6
Views
2K
Pakbackr
Pakbackr
Pakbackr
Replies
3
Views
1K
Pakbackr
Pakbackr

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top