722k hangs on 535 screen

jackhawk

jackhawk

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Oct 4, 2011
108
0
Texas
Having trouble with three different 722ks getting hung on Acquiring Signal after initial download. Using "new" remanufactured 1000.2 LNBF, new vextra, Holland diplexers. Receiver reports signal loss even though the meter says it has perfect signal. Anyone else seeing this?
 
jackhawk

jackhawk

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Oct 4, 2011
108
0
Texas
Finally after 30 min and a couple reboots it moved past 2 of 5. Did they send out a software update recently? What is the receiver looking for at 3 of 5? Orbital 129?
 
M

Mr Tony

SatelliteGuys Pro
Supporting Founder
Nov 17, 2003
299
48
Mankato, MN
remove the diplexers and see if that helps

What are your signal strengths on say transponder 19 & 20 on all 3 sats? Should be in the upper 50's to low 70's
 
jackhawk

jackhawk

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Oct 4, 2011
108
0
Texas
dBm about -38 (before diplex our separator ), IRD over 67 14, 15, 16, 21 except 129 about 53
 
jackhawk

jackhawk

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Oct 4, 2011
108
0
Texas
Waiting on another one :( Sent activation through at 3:47 still at 535 "Acquiring Signal"
 

Similar threads

T
Replies
3
Views
1K
tcjeep
T
cummingsje
Replies
9
Views
2K
oljim
O
Yragha
Replies
12
Views
19K
crodrules
crodrules
R
Replies
5
Views
5K
rv1dish
R
H
Replies
4
Views
966
the mack
the mack

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top