Anyone else having problems with their OTA module?

J

JEFFinINDY

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Jul 31, 2004
1,139
0
Indianapolis, IN
For the last week or two, I've lost all my OTA channels from the guide a few times. I've noticed there have been some software updates as well - are others having problems with their OTA module "disappearing", or should I get a replacement module?
 
gdarwin

gdarwin

Supporting Founder
Supporting Founder
Lifetime Supporter
Feb 9, 2005
4,297
110
Lousville, KY
No problem here. I recorded all the Derby coverage from all day today OTA on the 922 and 622....
 
E

Examiner45

SatelliteGuys Family
Feb 10, 2008
36
0
Columbus/Tupelo/West Point DMA
My OTA channels disappeared from the guide a few days ago. I went into the OTA channel setup up and it claimed I had 255 channels with each of the channels showing computer gibberish as descriptions. I did a reboot and channels all came back. Glad it wasn't just me, but hope it doesn't happen too often.
 
J

JEFFinINDY

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Jul 31, 2004
1,139
0
Indianapolis, IN
So... I started this thread last Saturday. Friday, I had OTA channels, and the recordings were fine. Saturday, no OTA. I happened to be up when the 922 rebooted itself at 3am, and after the reboot my OTA channels came back and have been there ever since.

I suspect there may be a bug in S114.
 
Gt1948

Gt1948

Member
Mar 26, 2011
9
0
Memphis tn
This also happened to me along with partial guide downloads and error 004. I am thinking these are all signs of a failing 922.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Top