Are you having Sling / DISH Remote Access Issues

fredp

fredp

SatelliteGuys Pro
Apr 10, 2008
623
112
Williston, Vermont
Thanks, I finally got through via dish9.sling.com What a pathetic state of affairs.
dish9 is how I normally connect...except for the last week or so..... Just in the last few minutes I was able to connect. :rolleyes: Not so excited by this product anymore..
 
MikeD-C05

MikeD-C05

Pub Member / Supporter
Pub Member / Supporter
Nov 25, 2003
27,029
17,729
Nederland , Texas
There isn't much to be excited about in my book. It surely isn't worth the extra $4.00 a month to be able to "maybe"connect via sling over my 922. I want to be able to sling to another hd tv in my house and that is the one thing they have yet to be able to do .
 
mheckman

mheckman

SatelliteGuys Family
Dec 26, 2007
55
0
I reset the broadband connections on the 6192 screen and they all work now. Strange....

Tried this myself, still no connection. Receiver says it's connected, DRA says it's not.
 
J

jfkittredge

SatelliteGuys Family
Oct 2, 2009
79
0
Tucson, AZ
The whole issue continues to be hit or miss for me. Sometimes it works, sometimes it doesn't. More often than not, I get the "your receiver is not connected to the internet message.". Sometimes I just have to wait a few minutes, and it will spontaneously connect. Other times, I have to walk away for a few hours and keep trying to log in later. Super, super frustrating.
 
S

smjbh5

SatelliteGuys Pro
May 3, 2007
414
5
SF Bay Area
can't set up remote access

Just hooked up my 622 to my broadband network, verified that it was connected. Went to sling.dish.com/activate. Entered in my 7 digit code thing, then entered in my email and password. Then it goes back to the page asking for the 7 digit code, entered it, goes back to login page, and goes back to the 7 digit thing. Am I doing something wrong?
 
vicw

vicw

SatelliteGuys Pro
Jan 17, 2004
196
1
Southern Pines, NC
It was sort of working for me briefly a couple of days ago, but now I can't even get from Dishnetwork to Sling. It keeps coming up with an Error on MySQL.

This whole thing has been so unstable, it's unbelievable. How they could let these problems go on for weeks, without any solid improvement or at least an explanation is beyond me.
 
M

mhowie

SatelliteGuys Pro
Sep 8, 2007
190
0
Datapoint... Didn't work for me 3-4 weeks ago... then it started working again when I checked a week or so ago and is still working tonight. 722 & 612 receivers...
 
S

smjbh5

SatelliteGuys Pro
May 3, 2007
414
5
SF Bay Area
How does one get remote access?
I went to dishnetwork.com, remote access, logged in, took me to my account page, clicked on remote access, didn't do anything.
Then tried going through dish.sling.com, entered email address and password, nothing. At least last time i tried this, it had me enter a 7 digit number from my receiver.
I have a 622 with hard wired ethernet.
 
X

xrae

Member
Mar 17, 2006
14
0
East Tenn.
We just upgraded to a ViP612 today and I'm having the same issues as everyone else in getting my DVR to connect to Dish Network. My internet connection is working fine, the DVR tells me, yet the web setup is just sending me in circles. Any ideas? Should I just keep trying? How many times do I need to reset?
 
TheKrell

TheKrell

A mighty and noble race originating on Altair IV.
Pub Member / Supporter
Jan 4, 2007
34,148
29,681
Fairfax, VA
We just upgraded to a ViP612 today and I'm having the same issues as everyone else in getting my DVR to connect to Dish Network.
I just logged in, and all 3 of my receivers, including my 2 612's, are online and available for remote management. Suggest waiting 24 hrs for your info to propagate.
 
X

xrae

Member
Mar 17, 2006
14
0
East Tenn.
I waited 24 hours and am still having the same issue. My DVR shows that it is online, and I get the 7-digit activation code from the DVR, but when I enter it on the dish.sling.com site, it tells me "Your DISH DVR may not be enabled for Web Services." Bonus: I click the FAQ link at the bottom of that screen and get an error message every time. I've tried this is three different browsers already, including IE, hoping it was some kind of javascript or flash wonkiness with the website but it appears not to be.

Ideas? Am I skipping a step where I'm supposed to activate something elsewhere?
 

Similar threads

M
Replies
45
Views
9K
JFaber99
JFaber99
V
Replies
17
Views
6K
pacuff
pacuff
E
Replies
0
Views
817
Emma Peel
E

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top