Azbox Premium Plus Power Supply Internal Hard Drive (1 Viewer)

Register Today to see less ads! It's Free!

ParaclipseCKu

Pub Member / Supporter
Pub Member / Supporter
Aug 8, 2008
313
4
Florida Space Coast
I recently added a Plus to my collection along with my Ultra's. I swapped one of the drives from the Ultra to the Plus (green low power drive recommended here) and the next day while watching the PS quit. Just wondering for those of you that had the PS problem if you were or were not using an internal drive? I have a new PS and I'm thinking of pulling the HD before I hook this one up.
 
Register Today to see less ads! It's Free!

ParaclipseCKu

Pub Member / Supporter
Pub Member / Supporter
Aug 8, 2008
313
4
Florida Space Coast
From what I have heard so far, it doesn't appear to be a factor. Some have had a drive installed and some haven't and the PS blew either way.

Appreciate the info!
 

ParaclipseCKu

Pub Member / Supporter
Pub Member / Supporter
Aug 8, 2008
313
4
Florida Space Coast
Thanks for the input. From the info I have gathered HD or no HD didn't seem to cause the PS to drop out.

I just wanted to check before I used the replacement supply
 

Pittsville

SatelliteGuys Pro
Jul 4, 2006
164
3
38N 75W
I think it's the power supply

I had a recommended WD drive in my Azbox and two power supplies quit working after very little use. The dealer sent me a third power supply that had been repaired, and it has been working ever since.
 
Register Today to see less ads! It's Free!

Users who are viewing this thread

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top