error uploading photo

Status
Not open for further replies.
K

Kb Cool

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Oct 31, 2005
1,442
1
Mesa, AZ
Hell everyone,
I am tryimg to upload a photo of my new plasma to the member equipment photo section and I am getting this error:
"Error creating thumbnail! Error code: 127"

Any Ideas on what is causing this problem?
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
101,126
21,399
Newington, CT
I am getting it as well.

I am working on it now. :)

Thanks for letting us know!
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
101,126
21,399
Newington, CT
Ok all fixed, again thanks for letting us know!
 
Foxbat

Foxbat

Addicted to new HW
Supporting Founder
Lifetime Supporter
Nov 25, 2003
17,956
10,588
Michiana
Scott, speaking of Photos, I notice that the "Members Photos" calendar says "July 2006", but it appears the links are all to the photos uploaded in June, not July.
 
Foxbat

Foxbat

Addicted to new HW
Supporting Founder
Lifetime Supporter
Nov 25, 2003
17,956
10,588
Michiana
Foxbat said:
Scott, speaking of Photos, I notice that the "Members Photos" calendar says "July 2006", but it appears the links are all to the photos uploaded in June, not July.
I just looked, and it seems okay now.
 
Status
Not open for further replies.

Similar threads

Radioguy41
Replies
16
Views
1K
Radioguy41
Radioguy41
Radioguy41
Replies
8
Views
841
Scott Greczkowski
Scott Greczkowski
johnnynobody
Replies
2
Views
599
Howard Simmons
Howard Simmons
Scott Greczkowski
Replies
6
Views
1K
waylew
waylew

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Top