Having problems with 110 and 119. (1 Viewer)

DirtyMack

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Dec 21, 2003
67
0
This morning i could not receive any of the news broadcast stations such as MSNBC or Fox News. Whenever i tried accessing them i would get the "signal lost" error message, this would happen on both 110 and 119; and the signal is never established.
I've had this problem occur almost every day for the last week.
Other channels worked fine this morning though.

Could this be because of the addition of the Sirius programming?
 

Mr Tony

SatelliteGuys Pro
Supporting Founder
Nov 17, 2003
288
38
Mankato, MN
DirtyMack said:
This morning i could not receive any of the news broadcast stations such as MSNBC or Fox News. Whenever i tried accessing them i would get the "signal lost" error message, this would happen on both 110 and 119; and the signal is never established.
I've had this problem occur almost every day for the last week.
Other channels worked fine this morning though.

Could this be because of the addition of the Sirius programming?

no. Sirius was just added on Tuesday

Do you have more than 1 receiver? If so, does it do it on both?
Could be either bad cable or maybe bad LNBF.
 

Bobby

Publican
Supporting Founder
Lifetime Supporter
Sep 7, 2003
61,575
14,436
Rohnert Park, CA
I'd do a checkswitch. I have had that happen in the past and the checkswitch fixed it. You might also unplug the receiver and then repower it to get a hard reset.
 

DirtyMack

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Dec 21, 2003
67
0
Yes, i have two receivers. I'll do a hard reset tonight and see what happens.
Thanks!
 

Users who are viewing this thread

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top