Hook-up Question 811?

  • WELCOME TO THE NEW SERVER!

    If you are seeing this you are on our new server WELCOME HOME!

    While the new server is online Scott is still working on the backend including the cachine. But the site is usable while the work is being completes!

    Thank you for your patience and again WELCOME HOME!

    CLICK THE X IN THE TOP RIGHT CORNER OF THE BOX TO DISMISS THIS MESSAGE

scott5626

SatelliteGuys Family
Original poster
Feb 5, 2004
85
0
Sorry I could not find the answer in the threads, Can I use a component video only on the 811 or do I have to have an S-video foe SD programing?
 
scott5626 said:
Sorry I could not find the answer in the threads, Can I use a component video only on the 811 or do I have to have an S-video foe SD programing?


I use component only for HD and SD on my 811. It works great. I did use S-video for the first few days, when I changed to component I couldn't beleive the difference it made on my plasma TV. I am going to try DVI next.
 
akaRadar said:
I use component only for HD and SD on my 811. It works great. I did use S-video for the first few days, when I changed to component I couldn't beleive the difference it made on my plasma TV. I am going to try DVI next.

Thank you for the info.
 
akaRadar said:
I use component only for HD and SD on my 811. It works great. I did use S-video for the first few days, when I changed to component I couldn't beleive the difference it made on my plasma TV. I am going to try DVI next.

I am using DVI only for HD and SD.

Amazingly enough, my set is 720p, but the picture is better when I set the 811 output to 1080i (not 720p). Not "knock you over" better, but definitely better.

Go figure.
 
***

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who Read This Thread (Total Members: 1)