Just got Hopper2k S605.

ashutto20

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Feb 6, 2008
1,233
47
United States
So went out of town and realized that I got the update on 4/7... But now when I turn the tv on it goes to the Disney channel but I have a bigger problem... For some reason my 61.5 channels all have signal loss... Please help!!!

Edit... Looks like it goes in and out but doesn't stay on for long... We will see w PTAT as my locals are on 61.5
 
  • Like
Reactions: Skytrooper

ChadT41

THE BEST THERE HAS EVER BEEN
Apr 20, 2014
10,802
4,242
Mesa, Az
It's part of the update that the TV tunes to the most viewed channel when first turned on
 

ashutto20

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Feb 6, 2008
1,233
47
United States
Gotcha... Well the locals seem to be coming in for now but Disney still does not come in... That's very weird no??? There both 61.5
 

ashutto20

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Feb 6, 2008
1,233
47
United States
Anyone else have a problem with certain channels on 61.5 having partial signal loss while others are not affected???
 

Stargazer

Supporting Founder
Supporting Founder
Sep 7, 2003
16,562
337
Western WV
I have noticed that on the "time left" on the show banner at the top it will display seconds left if it is under 1 minute. Is this something new? I don't remember seeing that before.
 

ChadT41

THE BEST THERE HAS EVER BEEN
Apr 20, 2014
10,802
4,242
Mesa, Az
TV starts up to most popular watched channel on that TV. Also, some minor bug fixes, such as remote functions(commands responsiveness).
 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top