LNB LO for Orby

Discussion in 'Orby TV - Support Forum' started by lamp, Sep 19, 2019.

  1. lamp

    lamp Topic Starter SatelliteGuys Family

    Joined:
    Apr 23, 2013
    Posts:
    71
    Likes Received:
    26
    Location:
    Tennessee
    Does Orby receiver work with universal LNB? Can you select different LNB frequencies with the Orby receiver? Does Orby recommend a certain LO frequency? I just ordered an Orby receiver and would be nice to know this before it arrives.
    Thank you to anyone that can answer this question.
     
  2. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Scanning the Skies! Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    97,745
    Likes Received:
    14,036
    Location:
    Newington, Connecticut
    I used a Titanium LNB with a LO or 10750 and Orby had no problem with it at all.
     
    danristheman, truckracer and FTA4PA like this.
  3. Titanium

    Titanium AI6US Lifetime Supporter

    Joined:
    May 23, 2013
    Posts:
    6,509
    Likes Received:
    6,908
    Location:
    Meadow Vista, Northern California
    Orby receivers only work with linear Standard type with LO 10750. No LNB configuration options in the install menus.
     
  4. lamp

    lamp Topic Starter SatelliteGuys Family

    Joined:
    Apr 23, 2013
    Posts:
    71
    Likes Received:
    26
    Location:
    Tennessee
    Thank you, that's what I needed to know.
     
    Titanium likes this.
  5. truckracer

    truckracer SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Sep 17, 2004
    Posts:
    4,216
    Likes Received:
    240
    Location:
    Charleston wv
    I used an old invacom quad connected to the linear side. Worked fine.

    Sent from my SM-G955U using the SatelliteGuys app!
     

Separate names with a comma.

More...