Missing HD channels on "Guide"

Status
Please reply by conversation.
P

pmorali

Thread Starter
Member
Jul 27, 2005
11
0
When I press "Guide" and "HD Channels" on my H10 receiver, channels 70 and 74 are not listed...? All other available HD channels are.

Any idea why? Is there a way to edit the list of channels that are programmmed in the guides?
 
charper1

charper1

Bourbon Tester
Supporting Founder
May 18, 2004
18,442
6
I'm Nationwide
Make sure you are viewing ALL channels and not a custom list. If you are in a custom list just add them. If you are in the ALL list and they do not show, try resetting your box or unplugging it for a few minutes and restarting it.
 
P

pmorali

Thread Starter
Member
Jul 27, 2005
11
0
I checked all versus custome list and all the HD channels are in custom. I did the reset and still don't have the 2 channels in the guide list. Very strange. Any other idea? Do you have an HD10 also? Can you see all channels correctly in the various guides?
 
charper1

charper1

Bourbon Tester
Supporting Founder
May 18, 2004
18,442
6
I'm Nationwide
No I do not, but both my HD boxes have them and I took a guess. I find it odd no other H10 owner has chimed in to help you more specifically; so good luck.
 
rockaway1836

rockaway1836

SatelliteGuys Pro
Apr 18, 2005
608
0
Myrtle Beach SC
I have an H10, channels 70 and 74 are showing on my guide. Have you tried Repeat Satellite Setup in the Settings Menu?
 
Y

yukon

SatelliteGuys Family
Aug 4, 2004
119
0
I have an H10 and I'm missing HD channels on my guide as well with All Channels showing. Noticed this for a while.. Aggravates me but I haven't found way to fix it.
 
P

pmorali

Thread Starter
Member
Jul 27, 2005
11
0
Just trried to repeat the set-up without improvement in the. It is aggravating and I don't know how to fix it. Does anyone knows a way to edit the guide configuration?
 
P

pmorali

Thread Starter
Member
Jul 27, 2005
11
0
Tried everything you guys recommended so far, without success. Still do not see all the HD channels into my "guide" screen. Strange. Anyone knows if there is an engineering menu to configure the "guide" profiles?
 
colofan

colofan

SatelliteGuys Pro
Jul 2, 2004
236
0
Loveland,CO
I had this problem with my sony hd-300 it turned out I had the favorites filter turned on by accident.
 
Status
Please reply by conversation.

Similar threads

H
Replies
1
Views
857
charper1
charper1
I
  • Locked
Replies
2
Views
883
Jimbo
Jimbo
C
Replies
2
Views
2K
Newshawk
N
H
Replies
10
Views
4K
charper1
charper1
35LKSA
Replies
3
Views
1K
tvropro
T

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top