Possible Site Issues...

Discussion in 'SatelliteGuys Support Center' started by Scott Greczkowski, Apr 27, 2017.

  1. All features will work shortly (hopefully)

    I have had to turn all of the add ons off to figure which one is causing the issue.

    Once all were turned off, I have to turn them all on one by one. When turning them on it takes anywhere from 10 seconds to 2 minutes to turn them on. Then I must do a few tests to make sure that plugin is not the one causing the issue. If no problem I turn the next one on until I find the problem plugin. I keep repeating over and over again. We have over 70 plugins so it will take awhile. :D
     
    ralfyguy, FTA4PA and charlesrshell like this.
  2. *** WELCOME TO SATELLITEGUYS! ***
  3. Multiview is back! Thanks Scott! :hatsoff
     
  4. So far haven't found the bad plugin... Up to the R plugins now.
     
  5. Ok just turned Tapatalk back on.
     
  6. About 30 more to go.
     
  7. All Add Ons are now back online.

    None of them are causing the issue... but the issue is gone. So perhaps there was some kind of cache issue that was causing issues for the plugins.

    I wish I had a better answer but glad it is working again. :D
     
    FTA4PA likes this.
  8. BTW AnthonyG is still working on the system updating some backend software. So as he is working there could be an issue here or there. But he will fix it. :D

    I am going to bed now. Sorry about the issue!
     
    FTA4PA and KE4EST like this.
  9. Anyone having any issues before I go to bed?
     
  10. Seeing no replies I say goodnight :)


    Sent from my iPhone using SatelliteGuys
     
  11. All seems to be well again.
    GoodNight!
     
  12. Was getting Securi Firewall report a 502 error (timeout) earlier this evening so I decided to take a break from the site. Just came back now and all is better. :)