test post

Status
Please reply by conversation.

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,213
18,828
Newington, CT
Your in marko!

It's best when you login to check the box to remember your username and password. :)

Welcome and enjoy yourself!
 

ride525

SatelliteGuys Pro
Sep 7, 2003
443
0
SF Bay Area, California
Yeah, I was having problems too, especially from home yesterday....
Think I've got things workign better now...

EDIT : Actually I don't think so.....

Scott, I'd question whether the checkbox that says something to the effect "remember my logon" actually does remember. At home, I had to additionally tell Windows 2000 to remember me.....but not getting that option here....but in any case, the checkbox alone didn't seem to help me...

Jeff
 

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,213
18,828
Newington, CT
Look at the top of the screen and make sure your always at http://www.satelliteguys.us and not http://satelliteguys.us for some reason that effect the cookie as your browser thinks you are at a different site.
 

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,213
18,828
Newington, CT
Try clearing your cache is the only thing I can think of, on my 5 machines had this problem on one of the machines, once I cleared the cache then it started working correctly. :)

Hang in there We want this to work for you. :)
 

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,213
18,828
Newington, CT
I found the problem and fixed it. :)

I had one domain control set to satelliteguys.us and I had another one set to www.satelliteguys.us because of this you were getting sent a cookie depending on where you were trying to access, each with a different name. :)

Glad its working now.
 
Status
Please reply by conversation.

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Top