total signal loss on four of the Center Ice stations

P

piranesi

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Jun 25, 2009
196
31
New York
I have been having snow issues and still only have SD for a few channels (mainly the ones with HD feeds on 61.5). Earlier today I lost everything and was able to partially clear off my dish but not totally because of where it's located and not having a grown up ladder :) and everything came back (except the 61.5 stuff).

But right now I'm getting total signal loss on only four of the HD feeds on Center Ice.

They are all on 72 right? So does that mean it is an issue of not getting a signal on certain transponders or something else? The ones with signal loss are:

889: Flordia
891: St. Louis
893: Dallas
898: Phoenix
 
dwarren2

dwarren2

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Oct 30, 2003
4,076
287
Rochester, NY Region
Do a System Info to see if you are receiving all the EARC.
Snow is usually only a problem when it's wet and heavy.
I've had no problems here, east of Rochester.
 
P

piranesi

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Jun 25, 2009
196
31
New York
System info is all green and weirdly when I actually check the signal on the stations I'm getting the "total signal loss" message on, I'm actually getting 28-32 or so, which while not hot, isn't far off normal for where I am.

I haven't actually rebooted yet because my wife is recording something...it may be that I just need to do that.
 
P

piranesi

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Jun 25, 2009
196
31
New York
Damn. Rebooting didn't help. I'm getting a signal strength of 31 when I'm on that station and do a point dish. But still getting a total signal loss popup. System info still all fine.
 

Similar threads

TheKrell
Replies
21
Views
1K
boba
jannah
Replies
5
Views
687
jannah
jannah
B
Replies
7
Views
2K
Tampa8
Tampa8
S
Replies
5
Views
2K
whatchel1
whatchel1
F
Replies
3
Views
639
frank c.
frank c.

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top