612 Called ID problems

G

gwhitelover

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Dec 20, 2008
210
0
Delaware, Diamond STATE
I recently added two 612's to my current setup: 622, 622, 722. Since both 612's were installed, Caller ID does not work, while 622's and 722 do. I tried to restart, reconnect, change every setting, and have concluded with the same problem.... 612's do not show called ID. Telephone wire is directly connected to each STB. Settings show phone connection available and the phone icon is green. I did a call out when it was first installed and came back okay. Does anyone else have called ID problems with the ViP-612?
 
TheKrell

TheKrell

A mighty and noble race originating on Altair IV.
Pub Member / Supporter
Jan 4, 2007
34,134
29,660
Fairfax, VA
This works for both my 612's... Forgive me for asking the obvious, but did you enable caller ID display on the 612's? The default is not to display it, regardless of your connectivity.
 
KAB

KAB

SatelliteGuys Master
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Sep 20, 2005
20,893
4,230
Fishers, IN
This works for both my 612's... Forgive me for asking the obvious, but did you enable caller ID display on the 612's? The default is not to display it, regardless of your connectivity.
Thanks. I was afraid to.;)
 
G

gwhitelover

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Dec 20, 2008
210
0
Delaware, Diamond STATE
This works for both my 612's... Forgive me for asking the obvious, but did you enable caller ID display on the 612's? The default is not to display it, regardless of your connectivity.

haHa.... How about that? I never knew it was able to enable or disable it. Thanks!
 

Similar threads

J
Replies
0
Views
768
Jon Giard
J
slick1ru2
Replies
5
Views
1K
v0rt3_x86
V
S
Replies
6
Views
5K
Tampa8
Tampa8
cobra2225
Replies
13
Views
3K
cobra2225
cobra2225
bross
Replies
1
Views
1K
wetz73
wetz73

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Top