625 tv1 modulation problem

B

bnewt

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Oct 6, 2003
1,274
276
Shepherdsville, Ky
Having trouble using tv1 coax output to connect my main tv. I keep getting moving white lines regardless of selecting channel 3 or 4. When I select channel 3, I get rolling white lines running from top to bottom of the screen. When I select channel 4, I get rolling white lines running diagonally. I had the installer come back & he called them scan lines due to the tv being several years old. I didn't have this problem with the 508. Tv2 does not have this problem. Anyone have any ideas?:mad:
 
D

Dish Dude

SatelliteGuys Pro
Mar 11, 2005
354
0
One is your syhstem grounded? 2 is the plug in used by the receiver and TV grounded(3 prong)?
3 have you tried a different TV to verify it is the reciever?
 
B

bnewt

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Oct 6, 2003
1,274
276
Shepherdsville, Ky
The dish is grounded outside with a copper post in the ground. Yes, the tv & receiver are plugged into a monster power center. No, I haven't tried a different tv. The same tv had a 508 connected via coax using channel 4 with no problem. The only thing that has changed is the staellite receiver.
 
K

kdarcangelis870

SatelliteGuys Pro
Aug 5, 2005
173
0
Are you using the coax cable that came with the receiver? I have had the same problem with the factory coax like you are describing and it was fixed when I used my own coax.
 
webbydude

webbydude

SatelliteGuys Master
Feb 6, 2005
5,339
1
Akron, Ohio, United States
Another option...but it's a band-aid fix at best. Try running RCA cables instead of coax to your television. This only works if you have RCA inputs on said television
 

Similar threads

B
Replies
6
Views
1K
bnewt
B
S
Replies
1
Views
2K
MattG@DISH
MattG@DISH
Petwanel
Replies
5
Views
4K
Petwanel
Petwanel
F
Replies
2
Views
1K
SmityWhity
S
bacchus101
Replies
2
Views
1K
bacchus101
bacchus101

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Top